28-03-2015, 11:08 PM
(28-03-2015, 09:56 PM)'Kamiar194' نوشته: دوست عزيز ، لطفا اگه ديتايي در جدول اخذ ميشه يا پرسيده ميشه اونرو هايد نكنين و استفاده از اونو به فهم خودمون بسپريد، در هر صورت من به شخصه ازين كه پاسخ دادم ولي نميتونم پاسخ ديگران رو ببينم ناراحتم. مطمينا از اين ديتاي به خصوص نتيجه گيري زيادي ميشه انجام داد، درست مثل سرعت عمل دكترها در فرستادن مدارك پزشكي ، شلوغي سر يه آفيسر و غيره!ستون در انتهای جدول قابل مشاهده شد تا حمل بر زیر سوال بردن فهم دوستان نشه!
در مورد مدیکال که آفیسر دخالتی نداره. نتایج میره سیدنی یا اتاوا و از اونجا به ویزا آفیس منتقل میشه و راسا در ECAS مندرج میشه. سرعت عمل دکترها هم که مجددا ربطی به آفیسر نداره. شلوغی سر آفیسر رو هم شما از روی اسپردشیت نمیتونید دقیق بفهمید (همه وارد نکردن اطلاعات رو و همه به مرحله ای نرسیدن که آفیسر در صورت بررسی احتمالی کیس شخص خاص براش ایمیل آپدیت صادر کرده باشه)
تنها مواردی که میشه بهشون با دید مقایسه نگاه کرد نوع مدارک درخواستی در آپدیت (اول یا دوم) و حساسیت آفیسر در موضوعات خاص هست و همینطور پیگیری روند آپدیت شدن ECAS. لطفا اگر مورد خاص دیگه ای در این خصوص به ذهنتون میرسه که قطعا به آفیسر و سلیقه و منوال کاریش مرتبطه با ما در میون بگذارید.
(28-03-2015, 10:00 PM)'arioubarzan' نوشته:پراسس استارتد شده؟ خیلیا با 240-50 روز هنوز پراسس استارتد هم نشدن. اگه شده پس مشابهتی میشه نتیجه گرفت. آفیسر بخشی از رونده و انتظار مشابهت کامل نمیره.
دقیقا منظور همینه. اما اینکه بشه رفتار آفیسر رو پیش بینی کرد به نظر فقط در حد نوع مدارک درخواستی در آپدیت و یا روال آپدیت شدن ECAS میتونه باشه. بخشی از کار در کانادا (چک امنیتی) انجام میشه و آفیسر دخالتی در اون نداره.
در جدول میتونید ببینید که برای من و دوستمون احسان که آپدیت دوم به فاصله کوتاهی از اولی اومده آفیسر مشابه هست.
در جدول میتونید ببینید که برای من و دوستمون احسان که آپدیت دوم به فاصله کوتاهی از اولی اومده آفیسر مشابه هست.