04-04-2015, 08:46 PM
(04-04-2015, 08:08 PM)'Ehsanparsa' نوشته: سلام به همه دوستان، مخصوصا نفراتی مثل شوبیز و... که همینطور که به فروم سر میزنم میبینم که دیگران رو که مثل من کم تجربه تر هستند راهنمایی می کنند.
من ناک 2131 هستم که گویا در شرایط حاضر جز ناک های بدشانس میباشه. فایل نامبرم 10 فوریه اومد و هفته آینده مرز دو ماه رو سپری میکنم و هیچ ایمیلی (AOR، آپدیت و مدیکال) دریافت نکردم. یه مقدار از این تاخیر شاید طبیعی باشه اما من روزی هزار بار ایمیلم چک میکنم و بعید میدونم ایمیلی رو نادیده و یا پاک کرده باشم. امروز که دیدم توی چند تا پست قبلی بودند کسانی که به خاطر اشتباه ویزا آفیس و یا خودشون حالا با ایمیلی مواجه شدند که مهلت 30 روزه برای ارائه مدیکال بهشون داده یکم نگران شدم.....
تصمیم گرفتم به یکی از بستگانم در کانادا که به عنوان Representive معرفی کردم بگم با CIC تماس بگیره و حداقل از ارسال پرونده من به پاریس اطمینان حاصل کنم.
1- آیا دوستان نظر در این مورد دارند؟ راه کار بهتری؟
2- تلفن تماس با CIC و داخلی های مورد نیاز جهت ارتباط با ایجنت مربوطه رو نیاز دارم. اگه از دوستان کسی منو راهنمایی کنه بسیار ممنون میشم.
با سپاس و آرزوی موفقیت برای همه
سلام
خوبید؟
شما مطمئنید که به representative ایمیل نزدند؟ از این اشتباها ممکنه بکنند!
به نظر من بازم صبر کنید. چون این مشکل 2131 و noc های دیگه هست و فقط شما نیستید که این مشکل رو دارید.
خوبید؟
شما مطمئنید که به representative ایمیل نزدند؟ از این اشتباها ممکنه بکنند!
به نظر من بازم صبر کنید. چون این مشکل 2131 و noc های دیگه هست و فقط شما نیستید که این مشکل رو دارید.