22-04-2015, 12:19 AM
تو ایمیل آپدیت من اومده بود مدارک رو ایمیل کنم.... لازم بوده پست هم بشه؟ این دوستمون که پست کرده من رو به شک انداخت[img]images/smilies/sad.gif[/img]
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
22-04-2015, 12:19 AM
تو ایمیل آپدیت من اومده بود مدارک رو ایمیل کنم.... لازم بوده پست هم بشه؟ این دوستمون که پست کرده من رو به شک انداخت[img]images/smilies/sad.gif[/img]
(22-04-2015, 12:19 AM)'benita' نوشته: تو ایمیل آپدیت من اومده بود مدارک رو ایمیل کنم.... لازم بوده پست هم بشه؟ این دوستمون که پست کرده من رو به شک انداخت[img]images/smilies/sad.gif[/img] یا پست یا ایمیل. هر دو نه که باعث تاخیر می شه طبق گفته سایت پاریس. مسلما ایمیل ارجح هست. حتی بچه ها سوء پیشینه که معمولا اصل رو می خوان ایمیل کردن و مشکلی نبوده.
22-04-2015, 12:28 AM
من الان که چک میکنم ecas واسه من زده in process.... امروز مدارکم رو فرستادم...تعبیر این چیه؟
22-04-2015, 12:31 AM
(21-04-2015, 11:39 PM)Kamiar194 نوشته: شوبيز جان اين يا تمپلت كه اشتباه استفاده شده، يا اين پرونده بخاطر شلوغي پاريس به جاي ديگه منتقل شده: برای من هم همین متن بود. و هیچ جابجایی در کار نیست. منظورش احتمالا آفیس آنکارا هست که قرار بوده آفیس ایرانی ها باشه.
22-04-2015, 12:33 AM
(22-04-2015, 12:28 AM)'benita' نوشته: من الان که چک میکنم ecas واسه من زده in process.... امروز مدارکم رو فرستادم...تعبیر این چیه؟
روش کلیک کن باز میشه. اگر بعد از کلیک دیدی که فقط یک خط هست که باید صبر کنی مدیکال برسه. معمولا چند وقت بعدش هم خط سوم بعد از مدیکال اضافه میشه که مینویسه processing started که نظم خاصی نداره. بعدش هم که deceision made میاد که میشه معمولا پاس ریکوئست یا ریجکت. ریجکت بدون خبر قبلی خیلی احتمالش کمه. پس هروقت این رو نوشت خیالت راحت باشه که pass request هست.
22-04-2015, 12:40 AM
(21-04-2015, 07:37 PM)'ghanary93' نوشته: با سلام به همه عزیزان
همش غلطه:
1. کپی ترجمه + کپی فارسی دانشنامه رو خودت میفرستی. 2. کپی ترجمه + کپی فارسی ریز نمره با فرم wes رو دانشگاه میفرسته. میتونی همه رو تو یک پاکت بفرستی. ترجمه های اصل لازم نیست فرستاده شه. خود wes هم میگه نفرستید. فقط کپی. البته اگر ترجمه اصل رو بفرستی پول از جیبت میره در واقعه. کپی برابر اصل هم لازم نیست. گرچه زدن مهرش ضرر نداره. بعد از ثبت نام و پرداخت رفرنس نامبر میده که باید روی مدارک و فرم ها بزنی. البته اگر بدون رفرنس هم بفرستی مشکلی نیست و ممکنه کمی بیشتر طول بکشه. چند نفر بد شانس بودن اصل هم فرستادن wes گیر داده که اصل نیست!! تک و توک هم کپی رو گیر دادن مخصوصا اگر از ایران پست نشده بوده. خلاصه من توصیه می کنم اصل نفرستی و هزینه نکنی. مخصوصا که تو برنامه جدید عجله ای نیست. البته اگر برای express entry هست. نمیدونم کلا برای چی میخوای این کار رو بکنی. چون این ریپورت wes فقطط برای مهاجرت به درد میخوره. سوال 3 سال 4 سال رو نمیدونم. لطفا تو تاپیک مرتبط بپرسید. من نفهمیدم آقای گودرزی به خانم شقایق چه ربطی داره! (22-04-2015, 12:07 AM)f_goo نوشته: F-goo جان ؛ ته ايميل و امضاش رو نذاشتن برامون كه ببينيم. منم نگفتم جابجايي، گفتم يا تمپلت اشتباه يا جابجايي يه احتمال ديگه كه دوستمون بدرستي اشاره كردن شايد منظور از ويزا آفيس قبلي آنكارا باشه كه بخاطر work load امسال به پاريس تغيير كرده! Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
(22-04-2015, 12:47 AM)'Kamiar194' نوشته: F-goo جان ؛ ته ايميل و امضاش رو نذاشتن برامون كه ببينيم. منم نگفتم جابجايي، گفتم يا تمپلت اشتباه يا جابجايي بله، البته قبلا متن کاملش رو اینجا گذاشته بودن و من به خاطر این یادم بود که این ایمیل مربوط به پاریس بوده.
منم با نظر شما و دوستمون موافقم که این یه تمپلیت (شاید قدیمی) هست و منظور از ویزا آفیس یا CIO هست یا همون آنکارا. (22-04-2015, 12:40 AM)'shubizkumbuli' نوشته: با سلام شوبیز جان...ممنون از جوابتون..من اولش عذر خواهی کردم که تاپیکش را پیدا نکردم و اینجا پرسیدم..در هر صورت بهترین کار اینه که آقای گودرزی و خانم شقایق ازدواج کنند.... ربطشون عدم اطلاع بنده از تاپیک مربوطه بود...بازم عذر میخوام..
ضمنا وس را موسسه ای ازم خواسته که میخوام برم اونجا برای یک دوره تخصصی مرتبط کاری امتحان بدم..با سپاس از شما
22-04-2015, 07:04 AM
(21-04-2015, 04:34 PM)'eedoad' نوشته: دوست عزیز من کمتر کسی دیدم پست کنه کلا اونا ترجیح میدن با ایمیل باشه که کاغذ بازی نشه برا شما هم بهتره ، هم سریع تر هم کم هزینه تر.
در مورد اینکه رسیده یا نه اگه با پست فرستادین و پیگیری کردین رسیده که حتما رسیده، اینو باید از آفیسر پرسید کسی نمی تونه جواب بده 100% بله تا روزی که decision made نشدین ممکنه مدارک بخوان. موفق باشید.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
|
|