(25-04-2015, 10:47 PM)'mbm_e' نوشته:جالبه چون خانم دکتر مقصودی هم از من پرسید (البته اون نپرسید رشتم چیه دقیقا پرسید شغلم چیه!) ولی من دقت نکردم که جایی نوشت یا نه .
راستش اون لحظه احساس کردم جزء گپ زدنهای معمول ایشونه (آخه خیلی خوش برخورد رفتار میکرد) نکنه اینا واقعا با روی خوش همه چیز میپرسن ماهم جوگیر میشیم جواب میدیم؟؟!!!
من زنگ زدم به منشی دکتر ازش پرسیدم. بهم گفت "چیز خاصی نیست دکتر فقط اینو می پرسه برای بیماری های مرتبط با شغل."
بنابرین دوستان به هیچ وجه نگران این قضیه نباشن. منم راستش وقتی پرسید فک کردم فقط می خواد باهام گپی زده باشه چون قبلشم از اصلیتم پرسیده بود و اینکه یه آشنایی داشت با فامیلی شبیه به فامیلی من. به نظر منم آزمایشهای مدیکال هیچ ربطی به شغل و رشته نداره. از طرفی اگه قرار بود مهم باشه شفاهی نمی پرسید و تو یه فرم اطلاعات دقیقو از متقاضی دریافت می کرد.
در ضمن هر وقت Medical Receive شدم میام شرح تجربیاتم با دکتر راهوریان رو می نویسم چون دیدم هیچ کس از ایشون ننوشته بود.
ببین وسواس با آدم چی کار می کنه.
بنابرین دوستان به هیچ وجه نگران این قضیه نباشن. منم راستش وقتی پرسید فک کردم فقط می خواد باهام گپی زده باشه چون قبلشم از اصلیتم پرسیده بود و اینکه یه آشنایی داشت با فامیلی شبیه به فامیلی من. به نظر منم آزمایشهای مدیکال هیچ ربطی به شغل و رشته نداره. از طرفی اگه قرار بود مهم باشه شفاهی نمی پرسید و تو یه فرم اطلاعات دقیقو از متقاضی دریافت می کرد.
در ضمن هر وقت Medical Receive شدم میام شرح تجربیاتم با دکتر راهوریان رو می نویسم چون دیدم هیچ کس از ایشون ننوشته بود.
ببین وسواس با آدم چی کار می کنه.