28-04-2015, 05:59 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 28-04-2015, 06:00 AM توسط maryam2463.)
(28-04-2015, 02:32 AM)'benita' نوشته:بچه ها من تا الان از گواهی سپرده بلند مدتم چیزی نفرستادم براشون .... حالا هم که بعد از فرستادن گردش حساب جاریم ازم ریز تراکنش خواسته بیام و علاوه بر تراکنش جاریم، گواهس سپرده رو نشون بدم یه موقع نمیگن چرا تا حالا چیزی از این سپردت نگفتی؟لازمه با ایمیلم که میفرستم توضیحی بدم؟
الان چرا ميخايد گواهي هاي سپرده بلند مدت رو بفرستيد؟ لزومش چيه؟
نظر من اينه كه اگر لازمه كه اون حساب رو الان ارائه بديد و زمان افتتاح سپرده بلند مدتتون مال قبل باشه مشكلي نداره، چون مشخصه كه به تازگي اون پول رو به دست نياورديد كه توي سپرده بگذاريد.
از طرفي اگر توضيح شفاف كننده و كمك كننده داريد بگيد. اما مراقب باشيد كه هيچ چيز شك برانگيز ننويسيد.
براي مثال من اين پول رو از گذشته داشته ام و به اين دليل لازم ديدم كه الان اعلام كنم
باز دوستان اگه نظري دارن بگن.
نظر من اينه كه اگر لازمه كه اون حساب رو الان ارائه بديد و زمان افتتاح سپرده بلند مدتتون مال قبل باشه مشكلي نداره، چون مشخصه كه به تازگي اون پول رو به دست نياورديد كه توي سپرده بگذاريد.
از طرفي اگر توضيح شفاف كننده و كمك كننده داريد بگيد. اما مراقب باشيد كه هيچ چيز شك برانگيز ننويسيد.
براي مثال من اين پول رو از گذشته داشته ام و به اين دليل لازم ديدم كه الان اعلام كنم
باز دوستان اگه نظري دارن بگن.