08-05-2015, 09:48 PM
(08-05-2015, 09:36 PM)'el_kiani2' نوشته: دوستان با توجه به صحبت هایی که شد در مورد سکوریتی چک . ممکن هست پروسه ی پرونده ی من که نامه ی سابقه کار و قراردادم به انگلیسی بود بیشتر از حد نرمال طول بکشه؟با توجه به اینکه افیسر من هم cc هست و تا اونجایی که در اسپریت شیت هست کسی تاحالا پاس رکوییست نشده با این افیسر...
و بنظرتون ویزا افیس ممکن هست بعدا از من به جز بیمه که خب میتونه سابقه کارم را تایید کنه چه مدرکی بخوان که این مرحله را به سلامتی رد کنم؟
درود بر شما
ببخشید من با نظر شما در مورد آفیسر موافق نیستم. حتی اگر فرض کنیم که آفیسر نقش پررنگی در تاخیر پرونده ها داشته باشه، از بین 63 نفری که در اسپرد شیت پاس رکوئست شده اند، فقط 16 نفرشون اعلام کردن که آفیسرشون کی بوده.
این می تونه نشون بده که ممکنه برخی از 47 نفر باقیمانده، با آفیسر CC پاس رکوئست شده باشن.
در مورد مدارک هم، پیشنهاد می کنم بهش فکر نکنید و انرژی منفی به خودتون ندید. در صورتی که مدرکی از شما بخوان، فرصت کافی می دن که مدرک رو تهیه و ترجمه کنید.
شاد و موفق باشید.
ببخشید من با نظر شما در مورد آفیسر موافق نیستم. حتی اگر فرض کنیم که آفیسر نقش پررنگی در تاخیر پرونده ها داشته باشه، از بین 63 نفری که در اسپرد شیت پاس رکوئست شده اند، فقط 16 نفرشون اعلام کردن که آفیسرشون کی بوده.
این می تونه نشون بده که ممکنه برخی از 47 نفر باقیمانده، با آفیسر CC پاس رکوئست شده باشن.
در مورد مدارک هم، پیشنهاد می کنم بهش فکر نکنید و انرژی منفی به خودتون ندید. در صورتی که مدرکی از شما بخوان، فرصت کافی می دن که مدرک رو تهیه و ترجمه کنید.
شاد و موفق باشید.