18-05-2015, 08:46 AM
(17-05-2015, 02:16 PM)'Blessed' نوشته:احتمالا گروه دوستان شما همــــــــه با هـــــــــــــــــــــــم بدشانسی آوردید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی خدا رو شکر که همتون هم با سازمان های خوبی کار می کردید ...
می فرمایید وقتی تماس گرفتن دقیقا خواستن با کی صحبت کنن؟ و چیا پرسیدند و آفیسر هاتون کی بوده؟WOW خیلی خوبه شما 37 روز بعد از PER مدیکال ریکویست شدین؟ اونم با ناک 5125
فارسی سلیس صحبت کردن. شرکت ما، خواستن با کسی که پایین نامه کار رو امضا کرده صحبت کنن.. که میشد مدیرعامل. و پرسیدن که همچین کسی رو میشناسه یا نه و آیا نامه رو خودش امضا کرده یا نه.
یکی از دوستان من برای یک خبرگزاری خارجی کار می کنه. که دفتر دارن تو تهران و شماره دفتر تهران رو داده بود تو نامه. ظاهرن با اون شماره نتونستن تماس بگیرن، رفتن آنلاین سرچ کردن. شماره دفتر مرکزی که تو یه کشور دیگه ست رو دروردن، زنگ زدن اونجا. و با کسی که گوشی رو برداشته صحبت کردن. انگلیسی طبعن. و همون سوالا رو پرسیدن.
دوست دیگه ی من توی انتشارات کار میکنه. به انتشارات ز زدن و با مدیر انتشارات صحبت کردن.
استعلام کردن کاملن همه چی رو.
یکی از دوستان من برای یک خبرگزاری خارجی کار می کنه. که دفتر دارن تو تهران و شماره دفتر تهران رو داده بود تو نامه. ظاهرن با اون شماره نتونستن تماس بگیرن، رفتن آنلاین سرچ کردن. شماره دفتر مرکزی که تو یه کشور دیگه ست رو دروردن، زنگ زدن اونجا. و با کسی که گوشی رو برداشته صحبت کردن. انگلیسی طبعن. و همون سوالا رو پرسیدن.
دوست دیگه ی من توی انتشارات کار میکنه. به انتشارات ز زدن و با مدیر انتشارات صحبت کردن.
استعلام کردن کاملن همه چی رو.