03-06-2015, 09:35 PM
(03-06-2015, 09:26 PM)nasim827 نوشته: بچه ها یه سوالی دارم ازتون
چه درست چه غلط ما یه کاری کردیم که الآن خیلی مطمئن نیستیم که چه تاثیری می تونه روی پرونده هامون گذاشته باشه. با چند نفر مشورت کرده بودیم راجع به اینکه بهتره موضوع رابطه ما دو تا پرونده و اینکه قراره ازدواج کنیم رو به اطلاع آفیسر برسونیم یا نه. که در آخر تصمیم گرفتیم این کار و کنیم.
امروز جواب از طرف آفیسر عزیز dl اومده برای جفتمون:FILE NUMBER: dl/ E------- and dl/ E--------برداشتی که بلافاصله بعد خوندنش کردیم این بود که یعنی تا زمان عقد و آماده شدن مدارک ازدواج پرونده ها متوقف می مونه.
Dear Applicants,
This refers to your recent message.
You have informed us of your upcoming marriage. Please accept our congratulations.
Please send us a marriage certificate with your updated birth certificates as soon as possible, after your marriage, by electronic mail to : paris-immigration@international.gc.ca
We will update your file but not acknowledge receipt. We will contact you when it is necessary.
All communication with our section must be in English or French, Canada’s two official languages. You must attach a translation, done by a professional translator, of any document not already in English or French.
.
NOTE CAREFULLY: For all further correspondence, you must include the complete FILE NUMBER written as above, in the title of your message. FAILURE TO DO SO WILL DELAY THE PROCESSING OF YOUR APPLICATION.
IMPORTANT: WE TREAT AS URGENT ONLY THOSE REQUESTS FOR WHICH THE REASON FOR URGENCY IS CLEARLY INDICATED. IF YOU HAVE SUBMITTED NEW INFORMATION YOUR FILE WILL BE UPDATED ACCORDINGLY BUT WE DO NOT SEND ANY ACKNOWLEDGMENT OF RECEIPT.
Yours truly,
Visas Office/dl
Embassy of Canada
35/37 avenue Montaigne
75008 Paris - France
www.amb-canada.fr/visas
e-mail: paris-immigration@international.gc.ca
اما بعدش گفتیم شاید منظورش اینه که هر موقع تغییر حاصل شد مدارکشو سریع ایمیل کنید (یعنی که فعلا پرونده ها روالشون رو طبق گذشته دارند تا وقتی که تغییر رسما ایجاد شه و اعلام شه)
گفتم نظر شما رو هم بپرسم.
بعد گرفتن این ایمیل خیلی ناراحت شدم از این بابت که این دوره انتظار و خودم با دست خودم بیشتر کردم عملا تا دو ماه دیگه نمی تونم منتظر ایمیل پاس ریکوئست باشم به نظرتون نمیشه این ناراحتی رو با آفیسر در میون گذاشت؟ یعنی مثلا بپرسیم که آیا تا زمان عقد پرونده ها متوقف می شن و عملا عقب می افته کار مهاجرتمون؟
من حتی ایده ای ندارم که با عقدمون چه اتفاقی می افته. یکی از پرونده ها خود به خود کنسل میشه یعنی؟
سلام
من ميخواستم تغييرى شبيه اين توى پرونده ام بدم ولى بهم توصيه شد كه هر تغييرى حتى مثبت مثل تولد بچه روند پرونده رو طولانى تر ميكنه اما شخصا از ايميل شما چنين برداشتى نكردم بلكه به نظرم گفته حالا هروقت رسمى شد مداركش رو بفرستيد.