09-06-2015, 08:38 PM
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
10-06-2015, 12:11 AM
سلام به همگي . بنظر مياد كه افيسر dl پروسس استارتو براي همه پرونده هاش قبل پاس ريكويست در نظر ميگيره و استاتوسو تغيير ميده.شما هم همينطور فكر ميكنيد؟
10-06-2015, 08:45 AM
سلام دوستان
من هفته گذشته مدارک اپدیتمو (یکی از مدارک درخواستی سو پیشنه هم بود)فرستادم و اسم افیسرها و فایل نامبرمو در ابتدای ایمیل نوشتم و ایمیل کانفرمیشنم برام اومد دیروز عصری دوبار افیسر ایمیل فرستاده که اگر خواستید هرگونه مکاتبه ای داشته باشی حتماً فایل نامبرتو در مکاتبات بنویس و اینکه ما نیاز به سوپیشنه ایرانی شما نداریم. من تمام اینکارها رو انجام دادم و واقعاً منظور افیسرو از ارسال این ایمیلها متوجه نمی شم. دوستان اگر نظری دارید لطفا راهنمایی کنید. ممنونم. (10-06-2015, 08:45 AM)nadi2014 نوشته: سلام دوستان علاوه بر ابتدای متن ایمیل، مخفف اسم افیسر+فایل نامبر رو در سابجکت ایمیل هم همیشه قید کن. در مورد سوپیشینه، اگر متن ایمیل اول و دوم افیسر رو بذاری میشه بهتر نظر داد که منظورش چی بوده. یا شاید اشتباه کرده. آیا قبلا سوپیشینه رو براشون فرستاده بودی؟ آیا شما یا همسرت (اگر متاهلی) به جز ایران، توی کشور دیگه ای ۶ماه یا بیشتر اقامت داشتی؟
10-06-2015, 09:30 AM
(10-06-2015, 09:07 AM)'r3z4' نوشته: علاوه بر ابتدای متن ایمیل، مخفف اسم افیسر+فایل نامبر رو در سابجکت ایمیل هم همیشه قید کن.1) من هم در سابجکت و هم در ابتدای متن ایمیل اسم مخفف افیسرها رو با فایل نامبر و اسم خودمو نوشته بودم . 2) قبلاً سو پیشنه فرستاده بودم که البته تا تاریخ دریافت ایمیل اپدیت ، سوپیشنه منقضی شده بود و بخاطر همین دوباره ازمن خواستند. 3)من مجردم و چندبار سفر به کشورهای همسایه داشتم که حداکثر اقامت من یک هفته بوده. 4) متن ایمیل اپدیت(که در ذیل امده)صراحتاً به گرفتن سو پیشنه اشاره کرده Dear Applicant: In order to complete your application for permanent residence in Canada, please send to our office in Paris BY EMAIL the following documents and information: - the Right of Permanent Residence Fee (RPRF) [size=11pt] [/size]- [size=10pt]a detailed and updated copy of your Curriculum Vitae (CV or resume) bearing information about employer, responsibilities and education[/size][size=11pt] [/size]your police certificate issued by the Iranian authorities within the last 3 months - [size=11pt]your Social Security Record[/size][size=11pt] [/size]- your National Identity Card - If we do not receive these documents within 6[b]0 days[/b] your application will be examined on the basis of the material available. This could result in the refusal of your application. [size=10pt]We will update your file but not acknowledge receipt of the documents. We will contact you when it is necessary. [/size]Please note that all communication with our section must be in English or French, Canada’s two official languages. If you provide any document in another language other than English or French, it should be translated.[size=10pt] [/size] [size=10pt] Please note that your application is still subject to admissibility checks and verifications that are deemed necessary. You should not take any irrevocable action such as selling your property, quitting your job, or buying plane tickets until we have advised you of the final decision on your application.[/size] [size=10pt]Please not make case status enquiries for the next 8 months, as our resources are devoted to case processing and we will not be able to answer routine enquiries.[/size][size=10pt]However, please do advise us if there is a change in your personal circumstances, such as the birth of a child, a marriage or divorce.[/size][size=10pt]You must also inform us of a:[/size][size=10pt]● Change of address, including change of e-mail address;[/size]● Change of immigration representative. You must include a completed and signed Use of a Representative form (IMM5476E). You can find the form at http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/fo...M5476E.pdf)[size=10pt]● Request for withdrawal of your application.[/size]For information on how to update your application, please refer to the instructions on our website athttp://www.canadainternational.gc.ca/fra...spx?view=d NOTE CAREFULLY: [size=10pt]For all further correspondence, you must include the complete FILE NUMBER, written as above, in the title and in the text of your message. Failure to do so may delay the processing of your application.[/size][size=10pt]Yours truly,[/size][size=10pt]Immigration Section/[/size][size=10pt]Embassy of Canada[/size][size=10pt]Paris[/size][size=10pt]www.amb-canada.fr/visas[/size] [size=11pt] [/size][size=11pt] [/size][size=18pt]How to obtain a police certificate[/size]Iran Local Requests Applicants should apply for a police certificate at one of the POLICE+10 centres (in Persian only).Iranian nationals should present :
Applicants may apply at the nearest Iranian embassy.[size=10pt] [/size]
10-06-2015, 09:34 AM
ببخشید من یادم رفت که در پیام قبلی ایمیل دوم افیسر رو هم ضمیمه کنم
این ایمیل دوم افیسر هستش که دیروز ارسال کرده [size=11pt]Please note that we do not need the Iranian police certificate.[/size] [size=10pt]De :[/size][size=10pt] PARIS (IMMIGRATION) Envoyé : mardi 9 juin 2015 14:05 À : N Objet : TR: MF/MB/E000 [/size]
10-06-2015, 09:44 AM
(10-06-2015, 09:34 AM)nadi2014 نوشته: ببخشید من یادم رفت که در پیام قبلی ایمیل دوم افیسر رو هم ضمیمه کنماون قضیه ی اینکه گفته طبق فلان فرمت رو بیخیال شو چون این ها توی همه ایمیل هاشون اینو مینویسن. شما هم که قبلا رعایت کردی پس مشکلی نیست. در مورد سوپیشینه هم احتمال داره توی ایمیل اپدیت اشتباهی ازت خواستن که براشون بفرستی. معمولا وقتی ابتدای کار فرستاده باشی دیگه درخواست نمیدن. کلا به نظر من جای نگرانی نیست. نهایتا اینکه یه مدرک اضافی فرستادی. اگه دوست داشتی، ایمیل اخری رو ریپلای کن و بگو شما خودتون خواستید که سوپیشینه بفرستم و حتی اینستراکشن هم دادید. به همین دلیل من فرستادم. اخرشم بنویس please clarify this خلاص!
10-06-2015, 10:49 AM
(10-06-2015, 12:11 AM)'soofian' نوشته: سلام به همگي . بنظر مياد كه افيسر dl پروسس استارتو براي همه پرونده هاش قبل پاس ريكويست در نظر ميگيره و استاتوسو تغيير ميده.شما هم همينطور فكر ميكنيد؟ والا نمیشه از روی 3 نفر تشخیص داد... ولی تا الان آفیسر dl این کار رو کرده. از سمتی بعضی آفیسر ها هستن که پروسس استارت دارن برای بعضی از client هاشون و برای بعضی ندارن. به همین دلیل من فکر نمیکنم پروسس استارت و آفیسر در نظر بگیره...
از سمتی یکی از دوستان نامه به این آفیسر زده که آفیسر گفته some of our internal procedures are still not complete یعنی به عبارتی از قرار آفیسری که ما باهاش سر و کله میزنیم فقط وظیفه جمع آوری یک سری مدارک و بررسی های کوچیک و داره بعدش داستان میره دسته یک گروه دیگه... در هر صورت من هم آفیسرم dl هستش و الان 83 روز از مدیکالم گذشته و هنوز پروسس استارت نشدم... به امید اینم که زودتر خبری بیاد از پاریس ...
10-06-2015, 11:22 AM
ظاهرا نامههای همهی دوستانی که زیر 270 روز از انتظارشون میگذره و آفیسرشون در فایل نامبر AS ذکر شده توسط AWV امضا میشه. امیدوارم در فقدان حضور AS، آفیسر AWV که تازه به صحنه برگشته در صحنه باقی بمونه و پروندههای AS رو هم تمام و کمال به سرانجام برسونه.
دوستان Empire2014 و FarazM و RZY از اسپردشیت هم اگر این متن رو میخونن، لطفا صحت یا عدم صحت گزاره اول بنده رو بررسی کنن.
10-06-2015, 11:35 AM
(10-06-2015, 11:22 AM)'m_ashari2' نوشته: ظاهرا نامههای همهی دوستانی که زیر 270 روز از انتظارشون میگذره و آفیسرشون در فایل نامبر AS ذکر شده توسط AWV امضا میشه. امیدوارم در فقدان حضور AS، آفیسر AWV که تازه به صحنه برگشته در صحنه باقی بمونه و پروندههای AS رو هم تمام و کمال به سرانجام برسونه. منم AS و AWV هستم،
یکی از بچه ها دو هفته پبش بهش ایمیل زد پرسید چی شد این پرونده ما؟ بعد 255 روز در دوهفته پیش بهش گفته بود هنوز Complete نشده. حتی هنوز پروسس استارتد هم نشده بنده خدا... |
|