22-06-2015, 12:41 AM
(22-06-2015, 12:21 AM)'Bretta' نوشته:دوست عزیز منم با توجه به تصحیح نام خانوادگی در شناسنامم که اخیرا اتفاق افتاد مجبور به تعویض پاسپورت شدم
هر چند این نام خانوادگی تغییری در انگلیسیش صورت نگرفت ولی گفتم مغایرت در فارسیش اگه اشکالی ایجاد کنه پاسپورت رو عوض کردم
کافیه برید تو خیابون ستارخان - پاتریس لومومبا(اداره مرکزی گذرنامه) و اونجا یه برگه بگیرید که مجوز تعویض پاسپورته و بعدش برید پلیس +10
هزینش 110 120 تومنه
متذکر بشم که این تعویض باید دلیلش محکمه پسند باشه که اون نامه رو بگیرید( با توجه به اینکه اشاره به مشکل نکردید)
4 روزه هم میاد
به پاریس هم اطلاع دادم و مشکلی نبود
ممنون که سوال منو بین اینمهمه بحث آفیسرها جواب دادین ..علت محکمه پسندی ندارم . سفری به کشوری داشتم که ویزای اون کشور برای سفر بعدی که باید برم جالب نیست و ممکنه ویزا نگیرم ..
این دلیل من که برای اداره گدرنامه قابل توجیه نیست ...برا یپاریس هم ممکنه بیشتر شک برانگیز باشه ! اگه بگم گم شده چی؟ پلیس +10 که خوشحالم میشه هزینه بگیره ..یادم نیست دقیق ولی گویا دوستانی بودن که بدون دلیل موجه پاسشون رو عوض کردن ...
از طرف دیگه به پاریس چی بگم که پاسی رو که تا چند سال دیگه نیاز به تمدید نداشتو تمدید کردم ! حالا توضیح بدم این 2 تا کشور با هم خوب نیستن و..و ووو
این دلیل من که برای اداره گدرنامه قابل توجیه نیست ...برا یپاریس هم ممکنه بیشتر شک برانگیز باشه ! اگه بگم گم شده چی؟ پلیس +10 که خوشحالم میشه هزینه بگیره ..یادم نیست دقیق ولی گویا دوستانی بودن که بدون دلیل موجه پاسشون رو عوض کردن ...
از طرف دیگه به پاریس چی بگم که پاسی رو که تا چند سال دیگه نیاز به تمدید نداشتو تمدید کردم ! حالا توضیح بدم این 2 تا کشور با هم خوب نیستن و..و ووو