29-06-2015, 11:24 AM
دو روزه جدول آپدیت نشده ظاهرا
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
29-06-2015, 12:30 PM
(29-06-2015, 11:24 AM)sonyz2 نوشته: دو روزه جدول آپدیت نشده ظاهرا به روز رسانی جدولم باید مثل دو امدادی بهش نگاه کرد، باید دو سه تا از دوستان که ماههای آخر اپلای کردن، پا پیش بذارن و به alix عزیز اعلام آمادگی کنند برای کمک در به روزرسانی جدول. دوستان ادمین پاس ریکویست شدن و عملا گرفتاریشون بیشتر شده، همین که میان و جدول رو به روز میکنند هم غنیمته ولی به نظز من باید کمک اضافه بشه.
29-06-2015, 02:21 PM
(29-06-2015, 12:30 PM)arioubarzan نوشته: به روز رسانی جدولم باید مثل دو امدادی بهش نگاه کرد، باید دو سه تا از دوستان که ماههای آخر اپلای کردن، پا پیش بذارن و به alix عزیز اعلام آمادگی کنند برای کمک در به روزرسانی جدول. دوستان ادمین پاس ریکویست شدن و عملا گرفتاریشون بیشتر شده، همین که میان و جدول رو به روز میکنند هم غنیمته ولی به نظز من باید کمک اضافه بشه. من فک نمی کنم به روز رسانی جدول Manual باشه و قاعدتاً باید هوشمند باشه و خودش آپدیت و به روز کنه. بنابرین فک نمی کنم وقت زیادی از گردانندگان فعلی اسپردشیت بگیره و اصلاً نیازی به نیروی انسانی جدید باشه.
29-06-2015, 02:31 PM
(29-06-2015, 02:21 PM)Soltaan نوشته: من فک نمی کنم به روز رسانی جدول Manual باشه و قاعدتاً باید هوشمند باشه و خودش آپدیت و به روز کنه. بنابرین فک نمی کنم وقت زیادی از گردانندگان فعلی اسپردشیت بگیره و اصلاً نیازی به نیروی انسانی جدید باشه. نمی دونم میشه با نوشتن ماکرو اینکار رو کرد یا نه ولی دو تا آیتمه که باید ادمین ها لاگ این کنند تا به روزه بشه (حالا بعد لاگین چیکار میکنند، رفرش میکنند یا دستی انجام میدن نمیدونم). اولی روزشمار کلی و دومی نشستن هر به روز رسانی تو جای خودش بر اساس آخرین مرحله (رنگ بندی) هست. دیروز مثلا هیچ به روزرسانی انجام نشد و روزشمار همون روز قبلتر رو انجام میداد که حوالی قبل از ظهر یکی از دوستان لاگ این کردن و زحمت به روزرسانیه رو کشیدن. من شخصا شاید زیادی پرفکشنیست باشم و اینه که دوستانه پیشنهاد اصلاح دادم. ممکنه نظر شما درست باشه و اصولن یکی دو روز به روز نشدن جدول مخصوصا برای من که مرحله آخر رو منتظرم اهمیتی نداره. ولی فکر نمیکنم برای جدولی که حداکثر چند ماه دیگه کاربرد داره اضافه شدن دو سه تا ادمین مشکلی باشه. به هر حال این یه پیشنهاد بودش به ادمین ها و به شخصه از زحمت بچه ها که جدول و درست کردن و فیلدها رو اضافه و کم کردن و به روزش میکنن متشکرم.
29-06-2015, 05:48 PM
با سلام
من آخر فروردين AOR و آپديت اول رو دريافت كردم و تو همون ايميل نوشته بود مديكال تا چند هفته ديگه ارسال ميشه! الان ٢-٣ ماه گذشته و خبري از مديكال نشده! دوستان خبر دارن داستان چيه؟ (29-06-2015, 05:48 PM)mhdsghz نوشته: با سلامسلام دوست عزيز شما چه ناكي هستيد؟ تاريخ ارسال مداركتون كي بوده؟آفيسرتون كيه؟
29-06-2015, 07:30 PM
(29-06-2015, 09:16 AM)fafarpj نوشته: سلام به نظرم به ايراني ها بدبين هستن يه مقدارهايي چاره اي نداريم به جز صبر كردن وطبق رويه هاي اونا پيش رفتن منم دنبال gcms هستم تا ببينم كجاي كار هستم و استرسم كم شه به نظر من ربطی به ایرانی بودن یا نبودن نداره این رو میتونید از فروم این سای و بوسیله این لینک ببینید http://www.canadavisa.com/canada-immigra...2.285.html NOC : 0711 Received By CIO : 30/10/2014 , Per: 28/01/2015 , Medical receive : 7/03/2015 ,Process started 13/07/2015
pass request : 2015/8/3
سلام به همه یک سوال دارم . ..ممنون میشم نطرات رو بدونم
اگه کسی حدود 90 روز از MR گذشته باشه و هنوز هم پراسس استارت نشده 1- اگه تو ابن فاصله ازدواج کنه ( با شخصی که کانکشن های دولتی داره ) ..و اونو قبل PPR اطلاع بده ...حالا با توجه به اینکه این شخص کانکشن و مسافرت های زیاد و ...و ...داره فقط همون سکیوریتی و بگگراند چکش کلـــــــــی طول می کشه ...آخر سر هم معلوم نیست با اون کانکشن ها مشکل و مانع نشه ! و طولانی شدن پرونده main applicant مهم نیست >..اما آیا ممکنه در صورت مشکل در پرونده همسر ، ویزای خودش هم منتفی شه؟ 2- اگه بعد از PPR باشه ...با توجه به اینکه رابطه تا الان فقط معاشرت برای ازدواج بوده ...مدارکی برای نشون دادن صمیمیت وجود نداره ( مثل حساب مشترک و عکس های صمیمی و ...) ( چون اون شخص حتی نمی دونه main applicant برای کانادا اپلای کرده ! 3-اگه بعد از لند باشه که مشکوک تره ..هم شاید نشه خیلی سریع بعد از لند عقد کرد ...که فکر نکنن ازدواج سوریِ PS : اون شخص اقامت جای دیگه خودش داره ..ممکنه این موضوع امتیاز مثبت باشه که حداقل به خاطر کانادا ازدواج صورت نگرفته ؟ دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید ...وقت زیادی هم برای تصمیم گیری نیست ...انتخاب هم منطقی هست و این نیست که به خاطر مسائل عاطفی PR گرفتن رو به ریسک بندازه (29-06-2015, 07:38 PM)Vicky نوشته: سلام به همه یک سوال دارم . ..ممنون میشم نطرات رو بدونمسلام، من سعی میکنم در حد اطلاعات خودم پاسخ شما رو بدم 1- در صورتی که به هر دلیلی همسر شرایط دریافت ویزا رو نداشته باشه و مین اپلیکنت هم به اپلیکیشن خودش، پرونده همسر رو هم اضافه کرده باشه، جواب بله است. 2- اگر بعد از PPR و قبل از ورود به کانادا باشه، قانونا یا باید پاس رو مجدد براشون بفرستید که ویزا رو باطل کنن و بعد از بررسی پرونده همسر تصمیم بگیرن که ویزا میدن یا نه، یا اگر ورود کنید احتمالا دیگه نمیتونید اسپانسر همسر بشید. 3- در این حالت که بعد از لند عقد کنید میتونید با ویزای اسپانسر همسر رو ببرید. این که مشکوک هست یا نه فکر کنم بیشتر به کیسش بستگی داره ولی من کسی رو ندیدم با این مورد به مشکل بر خورده باشه. البته باید به دو نکته هم اشاره کنم، یکی اینکه باز هم اگر همسر واجد شرایط نباشه با ویزاش موافقت نمیشه و دیگری هم اینکه پروسه زمان بره، حدود یک سال طول میکشه. اینکه طرف مقابل اقامت کشور دیگهای رو داره فکر نمیکنم تاثیر قابل توجهی بذاره.
29-06-2015, 09:57 PM
(29-06-2015, 09:41 PM)m_ashari2 نوشته: سلام، من سعی میکنم در حد اطلاعات خودم پاسخ شما رو بدم خیلی خیلی ممنون از توضیحاتتون در مورد سوال 1 : پس با این اوصاف به یک متقاضیان یک پرونده مشترک "یا با هم ویزا داده می شود " "یا به هیچ کدام داده نمی شود " سوال 1 برای من واقعا مهمه و خیلی خیلی ممنون من مورد 2 رو اصلا نمی دونستم :/ |
|