09-07-2015, 03:26 PM
(09-07-2015, 02:07 PM)farshad123 نوشته: برادر حامد خوبی اخوی؟
فکر کنم یکم موضوع رو با گرفتن یارانه پیچش دادیم.
عزیزم یه کشور دیگه هر ساله به هر دلیلی یه دری باز کرده واسه گرفتن نیرو. شاید همین فردا بگه ما نیرو نمی خوایم. خلاص! کسی می تونه اعتراض کنه؟ اینکه شما باید نیرو بگیرید. وظیفتونه! باید همرو درست و (شیک و مجلسی) رو روال اقامت بدید!
مثل این میمونه یارو داره نذری میده، همه ریختن اقا چرا دیر غذا میدی؟! خوابمون گرفت!
عزیزم شما کافیه یه نگاه کنید به بچه هایی که سالهای قبل اقدام کردن و هنوز هیچی.
هر پرونده با هر پرونده فرق داره. دخترا معمولا زودتر جواب میگیرن واسه سکیوریتی چک. اونی که سربازی معافه چک کمتر. اونی که سابقه کارش پیچیده، چک بیشتر. همین چک کردنا هرکدوم شاید 2 هفته زمان ببره. شما یه دکتر اینجا میرید واسه مدیکال یه 20 روزی طول میده تا سابمیت شه. سفارت و سازمان های وابسته دیگه بدتر.
در ضمن وقتی یه نفر ایمیل میده و میگن تو بازه نرمال هستید، به چی میشه اعتراض کرد؟! اینکه بازه نرمال نیست؟!
و این هم مد نظر داشته باش که اینطور نیست بر اساس تایم پاس ریکویست کنن. اگه دقت کنی بیشتر به رشته ربط داره. تو هر بازه زمانی یه کد رشته پاس می گیره. واسه تنظیم ورود نیرو جدید به بازار کار.
میدونم استرس دارید و من هم مثل شما. ولی کارشون خوبه. اینارو گفتم شاید یکم ارامش ایجاد کنه.
مخلص.
با سلام من با نظر دوست عزیزمون کاملا موافقم اولا کیس های مختلف سرعت بررسی های متفاوتی دارد و ان ها هر پرونده رو با توجه به شرایط و مدارک ان پرونده بررسی می کنند مثلا در مورد رشته ترجمه بعضی از دوستان مدارکشون مورد قبول قرار گرفته ولی بعضی دیگر از این عزیزان به مصاحبه دعوت شده اند ولی ظاهرا همگی در یک رشته بوده اند و تقریبا مدارک مشابهی را ارایه کرده اند و با توجه به کارکرد هر افسر هر افسر تعداد پرونده های مشخصی رو داره و برای هر کدام یک بازه زمانی خاصی را در نظر می گیرد برای همین هر افسری که دقت کنید پرونئه هایی رو داره که خیلی سریع تا 180 روز برزسی کرده و بعضی ها رو 260 روزه بررسی و عده ای هم بالای 300 روز این دیگه به شانس ما بر می گرده در کدوم گروه باشیم ئر ثانی من در جریان اعتراض گروهی ار دوستان که سرمایه گداری کبک بودند که از سال 2010 تا 2012 فایل تشکیل داده بودند هستم که چندین بار به ویزا افیس انکارا به خاطر تاخیر با کمک دکتر..... که دفتر وکالت پ..... رو دارند اعتراض کرده ولی هیچ کمکی در سریع تر شدن بررسی پرونده ها نشد و پذرونده ها با همان روال همیشگی پیش رفته است
بنابراین صبور باشیم البته بسیار بسیار سخت و طاقت فرسا است وامیدوارم همگی در این راه پیروز باشیم