20-07-2015, 02:58 PM
سلام الان 6 روز است که تو ecas دسیژن مید شدم اما وکیلم میگه ایمیلی نیومده عجیب نیست یه کم؟ نکنه پشیمون شدن که دسیژن مید کردن؟ من کمی نگرانم. آیا این تاخیر طبیعیه؟
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
20-07-2015, 02:58 PM
سلام الان 6 روز است که تو ecas دسیژن مید شدم اما وکیلم میگه ایمیلی نیومده عجیب نیست یه کم؟ نکنه پشیمون شدن که دسیژن مید کردن؟ من کمی نگرانم. آیا این تاخیر طبیعیه؟
20-07-2015, 03:28 PM
سلام به همه
کاربر amirlibrary در جدول اعلام پاس ریکوست کردن با افیسر سی تی و مدت زمان انتظار 289 روز گفتم اطلاع بدم واسه بعضیها که دسترسی به جدول ندارن
20-07-2015, 03:31 PM
(20-07-2015, 02:58 PM)peyhas نوشته: سلام الان 6 روز است که تو ecas دسیژن مید شدم اما وکیلم میگه ایمیلی نیومده عجیب نیست یه کم؟ نکنه پشیمون شدن که دسیژن مید کردن؟ من کمی نگرانم. آیا این تاخیر طبیعیه؟ سلام یکی دیگه از بچه ها هم دسیژن مید شده اما هنوز ایمیل پاس ریکوست رو دریافت نکرده شما تنها نیستید
20-07-2015, 05:26 PM
دوست عزیزمون Shahram88 در اسپردشیت اعلام کردن که پروسس استارتد شدن
اول اینکه بهشون تبریک میگم گه پروندشون جلو رفته خواهشم اینه اگه امکانش هست و این پیام و می بینن مارو از چند و چون مصاحبشون اگاه کنن، مطمئنا لطف بزرگشون راهگشای باقی دوستان هستش. (مسلما می دونم که درگیر سفر و مسائل جانبیش هستید، ولی هر موقع وقت کردید محبت کنید در حق همه دوستان اطلاعات و شیر کنید.) پیشاپیش سپاسگزارم.
20-07-2015, 05:49 PM
سلام روز بخير مرسي از لطفتون مصاحبه كلا ١٥-٢٠ دقيقه طول كشيده و سوالات در خصوص نمره آيلتس و كار هاي روزانه و توضيح در مورد شركت و دلايل نياز شركت به مترجم بوده است و مصاحبه گر مرد و تمامي مصاحبه از پشت شيشه بوده است در صورتي كه اطلاعات ديگري مد نظرتون هست لطف كنيد pm بدهيد ممنونم بازم از لطف شما
20-07-2015, 05:53 PM
(20-07-2015, 05:49 PM)Shahram86 نوشته: سلام روز بخير مرسي از لطفتون مصاحبه كلا ١٥-٢٠ دقيقه طول كشيده و سوالات در خصوص نمره آيلتس و كار هاي روزانه و توضيح در مورد شركت و دلايل نياز شركت به مترجم بوده است و مصاحبه گر مرد و تمامي مصاحبه از پشت شيشه بوده است در صورتي كه اطلاعات ديگري مد نظرتون هست لطف كنيد pm بدهيد ممنونم بازم از لطف شما ممنون شهرام جان بهترین هارو ارزو می کنم برای شما و همسر محترمتون امید وارم هممون امسال موفق به گرفتن ویزا بشیم.
اول عرض کنم که ECAS مخفف Electronic Client Application Status هست. اینو برای دوستانی می گم که اصرار دارن یه E آخر این کلمه بیارن تا به شکل CASE خونده بشه. این از این.
دوم اینکه تا الان فک می کردم اشکالات فنی مختص به مملکت خودمونه ولی مثل اینکه دوستانمون تو کانادا هم هر از گاهی به این مشکلات برخورد می کنن. اومدم ECAS مو چک کنم هر کاری کردم دیدم گزینه هاش مث قدیم نیست. بعد بالاشو خوندم دیدم نوشته: Please note that some citizenship applicants are currently experiencing technical difficulties with our e-Client Application Status online tool. We are working to resolve the issue as quickly as possible. In the meantime, you may refer to the processing times web page for an estimate of how long it may take to process your application. Thank you for your patience
دوستان حواسشون باشه اشکال از فرستندس. به گیرنده هاتون دست نزنین. دوستان کامپیوتری یه خودی به این کاناداییا نشون بدین و مشکلشونو حل کنین. . . . . . پس از بررسی های به عمل اومده برای چک کردن استاتوس خودتون می تونید از آدرس زیر استفاده کنید:
20-07-2015, 07:37 PM
با سلام خدمت همه عزیزان و دوستان خصوصا fgoo عزیز
ساعت 19:06 ایمیل پاس رکوییست ما به لطف خدا امد اسپردشیت را به روز کردم..ما با افیسرهای محترم AWV/AS بودیم و مراحل ECASE هم 2 خط بیشتر ثبت نشد به امید موفقیت همه دوستان و خبرهای خوب (20-07-2015, 02:24 PM)hope نوشته: براتون پیام خصوصی فرستادم نمیشه بهتون پاسخ داد:
|
|