05-10-2015, 04:33 PM
فكر ميكنم اين جور پاسخها يا يه تمپليت مشخص باشه براى هر آفيسرى يا باز هم كندى روند بررسى پرونده ها ادامه داره، بك گراند چك واقعا چقدر زمان ميبره كه تازه سه ماه ديگه اش مونده باشه
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
05-10-2015, 04:33 PM
فكر ميكنم اين جور پاسخها يا يه تمپليت مشخص باشه براى هر آفيسرى يا باز هم كندى روند بررسى پرونده ها ادامه داره، بك گراند چك واقعا چقدر زمان ميبره كه تازه سه ماه ديگه اش مونده باشه
05-10-2015, 04:36 PM
(05-10-2015, 03:48 PM)Bretta نوشته: Dear Applicant من جدیداً ایمیل پیگیری نزدم ولی کلا به این صورته که بعضی بکگراند چک ها طولانیتر میشه و طبیعی هم هست، پرونده به پرونده این قضیه متفاوته ولی به نظر من که نگرانی نداره و حالا دو-سه ماه دیرتر و زودتر همه پرونده ها به جواب میرسه. راستی شما وضعیت ایکاستون چطور هست؟ این آپدیتهای اخیر رو داشتید؟ چند خطه شدن و تغییر تاریخ پروسس استارتد رو منظورم هست.
05-10-2015, 04:52 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2015, 04:53 PM توسط narges2460.)
با سلام. من با آیدی amirbeigiarab در ssحضور دارم و ج ول رو آپدیت میکنم. قبلا دوستی با ایمیل خوشون من رو با آیدی edrina2460در جدول عضو کرده بودن که چون به اون ایمیل دسترسی ندارم نتونستم edrina2460رو آپدیت کنم و آیدی جدید باز کردم. از مسوولین جدول خواهش میکنم آیدی edrina2460رو حذف کنند.
باسپاس
05-10-2015, 05:35 PM
من دیگه نزدیک یک ماه میشه که بهم ایمیل زدن گفتن که فاینالایز شده پروندم. هفته پیش هم دسیژن مید شدم، ولی هنوز خبری نیست
وقتی یکی فاینلایز میشه، به نظرتون از سکوریتی چک گذشته ؟ یعنی دیگه تا آخر هفته نیاد، میرم شعار م ر گ بر پاریس رو به شعارای نماز جمعه اضافه میکنم We are here because we are here
"Anathema"
05-10-2015, 05:56 PM
یه ایمیل پیگیری بزنین، یکی از دوستان چند وقت پیش مثل شما بود ایمیل زد پاس ریکوئست براش فرستادن!
05-10-2015, 05:58 PM
(05-10-2015, 05:35 PM)hatef_8 نوشته: من دیگه نزدیک یک ماه میشه که بهم ایمیل زدن گفتن که فاینالایز شده پروندم. هفته پیش هم دسیژن مید شدم، ولی هنوز خبری نیست شما ايميل پيگيرى هم فرستادين؟ هفته پيش يكى از بچهها كه چند وقت بود دسيژن ميد شده بود به گفته خودشون در جواب ايميل پيگيرى، ايميل پاس ريكوئست رو براش فرستادن.
05-10-2015, 06:09 PM
(05-10-2015, 05:58 PM)FN63 نوشته: شما ايميل پيگيرى هم فرستادين؟ هفته پيش يكى از بچهها كه چند وقت بود دسيژن ميد شده بود به گفته خودشون در جواب ايميل پيگيرى، ايميل پاس ريكوئست رو براش فرستادن. نه، هنوز نفرستادم، باید با وکیلم صحبت کنم که اینکارو بکنه، هفته پیش باهاش صحبت کردم که بفرسته، گفت نیازی نیست فردا تماس میگیرم که اینکارو بکنه در هر صورت We are here because we are here
"Anathema"
05-10-2015, 06:48 PM
(05-10-2015, 03:48 PM)Bretta نوشته: Dear Applicant با سلام، راستش من فکر میکنم روال کار به اینصورت هست که بعد از بررسی پرونده توسط ویزا افیس نوبت به یه مرحله ای مثل سکیوریتی چک میرسه و این کار رو یه دپارتمان کاملا مستقل انجام میده ( مثل اف بی ای چک برای پرونده های لاتاری آمریکا )، حالا دیگه توی ویزا افیس کار پرونده هولد میمونه تا نتیجه اون دپارتمان اعلام بشه. خوب طبیعیه که هر پرونده بر اساس کیس و متغیر های احتمالی خودش مثل تحریمی بودن شرکت محل کار، تعداد مسافرتهای خارجی و خیلی مسائل دیگه این پروسه رو زمانبر میکنن و یه واقعیت دیگه اینه که هر چه جلوتر میریم تعداد پرونده های ارسالی و انباشته شده از سایر ویزا افیس ها به این دپارتمان بیشتر میشه و طبیعتا بازه زمانی مورد نیاز برای خروج پرونده بسمت ویزا افیس هم زیاد میشه و شاید در کنار سایر مسائل مطرح شده احتمالی، یکی از دلایل کند شدن پاریس هم این باشه، یعنی اینکه حجم پرونده های خروج شده بسمت پاریس کم شده و احتمالا این بازه زمانی قبلاً 1 ماه بوده و حالا شده 3-4 ماه. ولی برتای عزیز شما امیدوار و پیگیر باش. شاید اون افیسر با توجه به پرونده شما حدس میزنه که نهایتاً پروندتون توی بدترین حالت 3 ماه دیگه فاینال میشه در نتیجه یه عبارت کلی گفته که دیگه تا اون موقع پرونده رو پیگیری نکنید و ایمیل نزنید. ولی احتمال اینکه خیلی زودتر از اون موعد هم پاس بشین هست.
پرونده من هم یک ماه پیش از سه خطی به شش خطی تبدیل شد.
سه ماه شده مدیکال را دادم این پاس ریکویست کی میاد خدا میدونه : من پاس ریکوست میخوام : پدر و مادرم که دو هفته دیرتر از من مدیکال دادن یک ماه پیش پاس ریکوئست شدن.... البته آنها از طریق کارکنان اقدام نکردن. // به من گفته بودن که وقتی مدیکال میاد امکان رد شدن خیـــــــــــــــلی کم هست. یعنی ما که مدیکال دادیم، مطمئن باشیم پاس ریکوئست میشیم در هر صورت؟ حالا چند ماه اینور اونو ؟ (06-10-2015, 11:53 AM)sepid12ir نوشته: پرونده من هم یک ماه پیش از سه خطی به شش خطی تبدیل شد.منم امروز پنج ماه ميشه كه مديكالم فرستاده شد و ٢ ماه ميشه كه پراسسينگ استارتد شدم! تا به حال از fsw2014 كسى نشنيدم بعد از مديكال ريجكت بشه ولى تا دلت بخاد در انتظار ويزا داريم! |
|