13-08-2012, 03:17 PM
(13-08-2012, 02:51 PM)idin_shafei_nia نوشته: سپاس گذارم بابت جوابتونخواهش میکنم.
شرایط کارت آبی رو در دویچه وله و وبسایت های دولت آلمان خوندم و تقریبا آشنا شدم با کارت آبی ...
اما سوال من اینه که آلمان ( تا اونجا که اطلاع دارم ) ویزای 6 ماهه برای جستجوی کار یا به عبارتی ویزای کار صادر میکنه ولی از شرایطش بی اطلاع هستم ! تووی وبسایتشون که از شرایط ویزای کار اطلاعاتی ننوشته بودن !
اگر شخصی بخواد مدارک و رزومه اش رو با خودش ببره و در خود آلمان دنبال کار بگرده چه کاری میتونه انجام بده !
سپاس گزارم
بله شما پس از تحصیل یا خارج از ان برای شما یک ویزای 6 ماهه صادر میشه که از همان جا باید پیگیر شوید. فعلاً تنها از همین طریق Blue Card هست که میشه از ایران اقدام کرد که شرایطش را بیان کردم که در مراجعه حضوری به اطلاع می رسانند. در خصوص اینکه بتوانید از اینجا بروید و بدنبال کار بگردید که شرایط خاص وجود نداره. کلاً شما در همان زمانی که در انجا 6 ماه تا 1 سال فرصت دارید میشه از طریق bulletin دانشگاهو اگهی های روزنامه یا وب سایت شرکتهای بزرگ برای پیدا کردن job opportunity اقدام کنید. کلاً برای کارهای تخصصی این اگهی ها وجود دارد. اما برای junk work باید زبان المانی را هم خوب بدانید که فکر نکنم این قبیل کار مناسب باشد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public