با سلام . میخواستم بدونم که اگر من اقامت اتریش رو داشته باشم بعد بخوام برای تحصیل یا مهاجرت به انگلستان برم باید چه کاری انجام بدم؟ آیا امکانش هست که من اول برم اتریش بعد که اونجا اقامتم درست شد بخوام برم انگلستان و اونجا ماندگار شم ؟ لطفا کامل راهنمایی کنید . در خصوص مربیگری فوتبال مشابه چیزی که در انگلستان آموزش داده میشه منظورم لیسانس مربیگری در همون دانشگاه southwales آیا در آلمان یا اتریش به همون زبان آلمانی چنین رشته ای وجود دارد ؟ اگر هست لطف کنید اسم دانشگاه در آلمان و اتریش را برای من بنویسید. با تشکر از زحمات شما
کار در اتریش
|
16-12-2014, 09:23 PM
(16-12-2014, 07:34 PM)'poooooria' نوشته: با سلام . میخواستم بدونم که اگر من اقامت اتریش رو داشته باشم بعد بخوام برای تحصیل یا مهاجرت به انگلستان برم باید چه کاری انجام بدم؟ آیا امکانش هست که من اول برم اتریش بعد که اونجا اقامتم درست شد بخوام برم انگلستان و اونجا ماندگار شم ؟ لطفا کامل راهنمایی کنید . در خصوص مربیگری فوتبال مشابه چیزی که در انگلستان آموزش داده میشه منظورم لیسانس مربیگری در همون دانشگاه southwales آیا در آلمان یا اتریش به همون زبان آلمانی چنین رشته ای وجود دارد ؟ اگر هست لطف کنید اسم دانشگاه در آلمان و اتریش را برای من بنویسید. با تشکر از زحمات شما این مواردی که شما اشاره می کنید، بسیار نادر است و هزینه بسیار بالایی دارد. همانطور که میدانید هر حرفهای که درآمد بالایی داشته باشه، به همان نسبت آموزشهای اولیه و مدارک آن گرانقیمت هستند. نمونه هایی از این مسائل را در کار مدلینگ، بازیگری و موسیقی شاهد هستیم.
اگر خیلی قوی اراده هستید که این کار انجام بشه. بهتره از همین ابتدا به انگلستان نگاه کنید. بعید است که دوره های دانشگاهی مربیگری فوتبال در کشورهای دیگر برگزار بشه. به خصوص در بیشتر مواقع کارگاههایی از جانب مراجع فوتبال برگزار میشوند کفایت می کند (ممکنه اطلاعات من ناقص باشه). .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
17-12-2014, 10:07 AM
(16-12-2014, 07:34 PM)'poooooria' نوشته: با سلام . میخواستم بدونم که اگر من اقامت اتریش رو داشته باشم بعد بخوام برای تحصیل یا مهاجرت به انگلستان برم باید چه کاری انجام بدم؟ آیا امکانش هست که من اول برم اتریش بعد که اونجا اقامتم درست شد بخوام برم انگلستان و اونجا ماندگار شم ؟ لطفا کامل راهنمایی کنید . در خصوص مربیگری فوتبال مشابه چیزی که در انگلستان آموزش داده میشه منظورم لیسانس مربیگری در همون دانشگاه southwales آیا در آلمان یا اتریش به همون زبان آلمانی چنین رشته ای وجود دارد ؟ اگر هست لطف کنید اسم دانشگاه در آلمان و اتریش را برای من بنویسید. با تشکر از زحمات شما دوست عزیز
پروسه گرفتن کار در انگلستان بسیار سخت و پیچیده است به این دلیل که شما اونجا دارید براساس زبان المانی دوره میبینی و انگلستان نیاز به نیروی که بتونه خوب انگلیسی بدونه داره. همچنین بحث اقامت شنگن هم هست چون شما نمیتونی خیلی راحت اونجا بمونی باید مشکل اقامت رو برطرف کنی. در باقی موارد دوستم Andre دقیق به موضوع کار و مربیگری اشاره کردن. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
27-01-2015, 05:23 PM
(29-06-2012, 11:30 PM)'Mr-Voltage' نوشته: کار در حین تحصیل در اتریش: سلام
این مطلبی که فرمودید (در مورد مدرک TEFL) قطعیه؟ کسی رو می شناسید که با این مدرک تونسته باشه در اتریش کار پیدا کنه؟
28-01-2015, 01:02 PM
(27-01-2015, 05:23 PM)'sarakd' نوشته: دوست عزیز این پست برای زمان قدیمه و الان خیلی وضعیت همچنان سخت شده. بهتره اگر مدرکی دارید با جستجو در سایتهای کاریابی اقدام کنید و تنها به این صرف وارد نشوید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
30-01-2015, 11:39 PM
(28-01-2015, 01:02 PM)'Mr-Voltage' نوشته: از راهنمایی تون ممنونم. با مدرک TESOL میشه از طریق سایتهای خارجی آموزش زبان آنلاین بخشی از هزینه ها رو پوشش داد؟ همینکه نیمی از هزینه زندگی در اتریش رو در حین تحصیل تأمین کنه برای من کفایت می کنه.
09-02-2015, 07:07 PM
(30-01-2015, 11:39 PM)'sarakd' نوشته: این مورد هم بستگی به شانس شما داره ، کسی نمیتونه دقیق بگه آیا کار میشه پیدا کرد با این مدرک یا خیر، اما تلاش کنید و امیدوار باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
20-11-2015, 03:54 AM
سلام میخواستم بدونم ایا این امکان هست که تو دوره تحصیل خودم نوعی کسب و کار یا اشتغال زایی مثل ثبت شرکت یا ورود به بازار ازاد اتریش داشته باشم؟ از کجا میتونم اطلاعات تکمیلی رو دریافت کنم ؟
20-12-2015, 12:08 AM
دانشجوي ساكن وينم آياهمسرم ميتونه اينجاكارساده اي مثل كاردررستوران انجام بده يانه؟
20-12-2015, 12:54 AM
(20-12-2015, 12:08 AM)مهمان نوشته: دانشجوي ساكن وينم آياهمسرم ميتونه اينجاكارساده اي مثل كاردررستوران انجام بده يانه؟ سلام تا اونجایی که میدونم بله همسرتون اجازه کار دارن . @Shihan Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana |
|