24-12-2016, 09:57 PM
(23-12-2016, 08:30 PM)mohamad001 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
من در اسفند 1393 جهت انجام خدمت سربازی در نیروی انتظامی (مرزبانی) اعزام شدم و تا شهریور 1394 به خدمت ادامه دادم(حدود7 ماه). پس از آن به دلیل قبولی در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اصفهان ایست خدمتی زدم و هم اکنون هم دانشجو میباشم.
1- اگه قرار باشه که من بعد از فاغ التحصیلی به ادامه خدمت بپردازم، حتما بازم توی مرزبانی خواهم بود یا اینکه میتونه ارگان نظامی تغییر بکنه؟
2- آیا برداشتن پروژه های کسری خدمت صدمه ای به پروسه اپلای نمیزنه؟ و توی پروسه اخد ویزا و کلیرنس برام خللی به وجود نمیاره؟
3- طبق قوانین جدیدی که از سوی نظام وظیفه ابلاغ شده من فقط مجازم از نیروی انتظامی پروژه بگیرم یا اینکه از ارتش و یا وزارت دفاع هم میتونم پروژه بگیرم؟ (برای مشمولان حین خدمت و کسانی که در حال حاظر معافیت تحصیلی دارند)
4- آیا نیازه که در صورت اعزام دوباره به خدمت دوره آموزشی رو طی کنم؟
پیشاپیش صمیمانه سپاس گذارم
با تشکر
درود بر شما
آموزشی که دیگه ندارید چرا که فقط برای کسایی تجدید دوره میخوره که در اواسط دوران آموزش رفتن دانشگاه ولی شما ۷ ماه خدمت کردین
در مورد محل خدمت هر اختمالی هست اون رو نظام وظیفه با توجه به نیروی خودش در نظر میگیره ممکنه هر شهر دیگه باشه اما حتما همون ارگان خواهی بود مگر در شرایط خاص
در مورد پروژه به نظر من این کار رو نکن
روی پروژه های نظامی کار کردن ممکنه مراقبت داشته باشه
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید