27-04-2013, 11:20 PM
(27-04-2013, 08:24 PM)'armince' نوشته: منم کاملا باهات موافقم سایمون عزیز
ممنون بابت اطلاعاتت
البته دنبال الگو به اون معنا نیستم ولی چون 2 سالی رو فرصت دارم میخوام دقیق بفهمم رو چه محورهایی بیشتر میچرخه
مثلا اوایل زمانی که تصمیم قطعی برای ادامه تحصیل در اونور آب گرفتم هفته های اولی که با اصطلاحاتش آشنا میشدم استنباطم این بود که مقاله خیلی مهمه و داشتم اولویت 8 از 10 رو میدازشتم واسه مقاله
ولی جلوتر که رفتم متوجه شدم هیچ چیز مثل معدل ( که خوشبختانه خوبه) و GRE اثر گذار نیست و بقیه چیزها مثل تماس با اساتید و سایر فاکتورها بعد از این قرار میگیرن
اما در طول زمان از جایی که خیلی چیزها ممکنه تغییر کنن علیرغم اینکه هیچ وقت کسی نتونسته ناامیدم کنه و نمیشم!!! بازم دنبال اطلاعات روز هستم شایذ تغییری صورت گرفته باشه و من بی خبر بوده باشم. این نوع آمار گرفتن ها هم قرار نیست تصمیمم رو عوض کنه ولی جزئی از یک کل محسوب میشه
معتقدم باید انعطاف پذیری زیادی داشت
بعنوان مثال به دعوت امین عزیز اومدم آکادمیا کافه که قبلا اطلاعاتم رو AA جستجو میکردم و به خاطر شلوغی اونجا اکثر اوغات سردرد میشدم
ولی روز سومی که اومدم اینجا فهمیدم فرمت GRE عوض شده و باید فوکوس کنم روی NEW GRE
یه آمار کلی حتی 1 درصد اطلاعات مفید داشته باشه بازم 1 درصده واسم
شادزی[img]images/smilies/cool.gif[/img]
خواهش ميكنم. تو پروسه ي اپلاي جلو كه ميري حس ميكني كم كم داتراي بلوغ فكري ميشي. ايده آلهات تعديل ميشه و اگر مثلا اولش دور رنكاي تاپ تن ميگردي آخراش كه ميرسي ميبيني اونروزا ديدت به قضيه خيلي خام بوده. خوبه كه زود دست به كار شدي. دقيقا از جايي كه ميشه حساب شده كار كرد. اما ارزش مقاله رو هم من منكر نيستم. ولي بازم با ديد امروزم هيچي رو به اندازه ي GRE موثر نميبينم و معدل. اميد كه موفق باشي و سلامت. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull