10-02-2016, 09:08 AM
(10-02-2016, 12:39 AM)Mehdi93 نوشته: سلام
اگر کسی برای فرصت مطالعاتی 6 ماهه دکترا به ایتالیا بیاد شانس دریافت بورس برای این 6 ماه داره؟
ایا از استادای دانشگاه پلی تکنیک میشه برا فرصت مطالعاتی در رشته عمران پذیرش گرفت؟
سلام
فرصت های تحقیقاتی از نقطه نظر funding "معمولا" به دو دسته عام تقسیم میشن:
- در دسته اول دانشگاه اصلی applicant یا خود اون شخص هستند که هزینه های حضور فرد در اون دوره رو متقبل میشن... در واقع در این حالت معمولا دانشگاه مقصد برای نشون دادن حسن نیت و تشویق من باب این collaboration و انتخاب دانشگاهشون برای این فرصت تحقیقاتی توسط applicant و دانشگاه متبوعش، tuition را لغو می کنند... هزینه های گذران زندگی اون چیزی هست که بالاتر به روش رفع و رجوع اون اشاره کردم...
- در دسته دوم کار applicant به نوعی مشابه کار post doc researcher ها خواهد بود... در این حالت اصولا به فرد حقوق تعلق خواهد گرفت... بیشتر این قبیل position ها در اروپا به رشته های پزشکی و پیراپزشکی delegate میشن... ولی خب ممکن هست applicant فنی هم به حدی توانمند و assiduous باشه که استادی رو مجاب کنه در طول دوره فرصت تحقیقاتی، یک پروژه post doc بهش تفویض کنه...
بنابراین در حالت کلی دانشگاه "معمولا" وارد بازی نمیشه...
توصیه می کنم که با توجه به نوع position ی که پیش روتون هست، اول مشخص بفرمایید در کدوم دسته قرار میگیرید...
بعد از اون طبیعتا بحث funding تا حد زیادی clear خواهد شد...
براتون آرزوی موفقیت دارم