22-05-2013, 10:15 AM
(20-05-2013, 02:07 AM)'pedors' نوشته: من الآن از میلان پذیرش گرفتم میخوام برا DSU اقدام کنم. کسی هست که بگه دقیقا از کجا شروع کنم؟ لطفا مرحله به مرحله بگید چیکار کنم که یه وقت خدای نکرده از ددلاین ها رد نشم.
ممنون.
دروود.
دوست عزیز در پستهای بالا توضیح کامل برای بورس اطلاعات رو قرار دادم. همچنین مدارک نیز به نحوه زیر است:
دوست عزیز در پستهای بالا توضیح کامل برای بورس اطلاعات رو قرار دادم. همچنین مدارک نیز به نحوه زیر است:
- ترجمه رسمی ایتالیایی شناسنامه پدر
- ترجمه رسمی ایتالیایی فیش حقوقی پدر (اگر پدر شغل آزاد دارد، مراجعه به صنف مربوطه و گرفتن گواهی حقوقی)
- ترجمه رسمی ایتالیایی گواهی یورویی مربوط به فیش حقوقی (بانک مرکزی شعبه میردادماد تشریف ببرید. از باجه ورودی تقاضای گواهی حقوقی کنید. یک برگه ساده به شما داده خواده شد تا مبلغ حقوق پدر را درج کنید. فردای آن روز با مراجعه به همان مکان، گواهی یورویی را تحویل بگیرید)
- ترجمه ایتالیایی اجاره نامه (اگر مستاجر هستید)
- ترجمه رسمی ایتالیایی فیش حقوقی پدر (اگر پدر شغل آزاد دارد، مراجعه به صنف مربوطه و گرفتن گواهی حقوقی)
- ترجمه رسمی ایتالیایی گواهی یورویی مربوط به فیش حقوقی (بانک مرکزی شعبه میردادماد تشریف ببرید. از باجه ورودی تقاضای گواهی حقوقی کنید. یک برگه ساده به شما داده خواده شد تا مبلغ حقوق پدر را درج کنید. فردای آن روز با مراجعه به همان مکان، گواهی یورویی را تحویل بگیرید)
- ترجمه ایتالیایی اجاره نامه (اگر مستاجر هستید)
* منظور از رسمی آن است که مدارک باید به تایید وزارت امور خارجه نیز برسد که معمولا دارالترجمه ها این کار را انجام می دهند. برای اجاره نامه نیازی به این تایید نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public