06-04-2015, 05:32 PM
(06-04-2015, 12:18 PM)'gene' نوشته: با سلام . من می خواستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا از اساتیدم توصیه نامه بگیرم. حدود4سال و نیم است که از فارغ التحصیلی من می گذره .سوالم اینست که چون هنوز دقیقا نمی دونم برای کدام دانشگاهها می خوام اقدام کنم ایا می تونم توصیه نامه را کلی بگیرم یا حتما باید نام دانشگاه مقصد در ان ذکر شود؟وایا در سربرگ دانشگاه خودم چند توصیه نامه بگیرم از اساتیدم کافیه یا باید مثلا در فرم خاصی که از دانشگاه گرفته ام توصیه نامه نوشته بشه؟
در واقع توصیه نامه ها به صورت عمومی نوشته میشن و اغلب با عبارتی مانند To whom it may concern شروع میشن. نکتهای که موجوده اینه که بیشتر دانشگاه در هنگاه پر کردن فرمها از شما میخوان که ایمیلی رو از رفرنستون (استادی که واستون توصیه نامه مینویسه) معرفی کنید که از طریق ایمیل باهاشون تماس بگیریند و خودشون توصیه نامه رو آپلود میکنند و فرم ارزیشابی احتمالیای رو نیز پر میکنند. دستهای از دانشگاهها مثل بعضی از دانشگاههای کانادایی از رفرنستون میخان که به همراه توصیه نامه فرم ارزشیابی ای هم پر کنند و گاهاً برای تکمیل فرآیند در پاکت مخصوص دانشگاه قرار داده و به دانشگاه پست کنند که البته خودتون هم میتونید توصیه نامه مهر و موم شده رو به همراه سایر مدارکتون در پاکت قرار داده و پست کنید.
توجه کنید که توصیه نامه های آکادمیک در سربرگ انگلیسی دانشگاه نوشته میشه. نمونه هایی از این توصیه نامهها رو می تونید در اینجا بیابید. پس شاید در مرحله اول نیازی نباشه که شما چند توصیه نامه از استادتون دریافت کنید. هرچند، چند نسخه رسمی مهر و موم شده در صورت امکان ازشون دریافت کنید که اگر نیاز شد مدارکی رو پست کنید و ایشون در دسترس نبودن در موقعیت نامطلوبی قرار نگیرید.
توجه کنید که توصیه نامه های آکادمیک در سربرگ انگلیسی دانشگاه نوشته میشه. نمونه هایی از این توصیه نامهها رو می تونید در اینجا بیابید. پس شاید در مرحله اول نیازی نباشه که شما چند توصیه نامه از استادتون دریافت کنید. هرچند، چند نسخه رسمی مهر و موم شده در صورت امکان ازشون دریافت کنید که اگر نیاز شد مدارکی رو پست کنید و ایشون در دسترس نبودن در موقعیت نامطلوبی قرار نگیرید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers