22-05-2015, 12:03 PM
(22-05-2015, 11:21 AM)'payvand' نوشته: سلام من مشکل مشابه این تاپیک دارم که چند سال هست از فارغ التحصیلیم میگذره و همین طور برای دو-سه جای مختلف میخوام اپلای کنم و خب واضحه که هر دانشگاه روند خودش رو داره، سه مشکل هست اینجا من استادهایی که می شناسم سخت توصیه نامه میدن ولی من فکر میکنم که شانس گرفتنش رو دارم و نکته ی بعدی این که هرچه زودتر بگیرم راحتتره مخصوصاً چون استادها دوست ندارند به خودشون زیاد زحمت بدن کاغذی باشه و بعداً تأیید کنند از طریق ایمیل و ... به نظرم میرسه که بهتر باشه ولی سوالم اینجاست که نمی دونم میشه بدون تاریخ باشه؟ آیا حتماً باید در توصیه نامه به اسم دانشگاه اشاره بشه یا نه؟ آخه اگر برای دوتا جا اقدام کنم شانس این که در یکیش پذیرفته بشم بیشتره، گاهی گرفتن یه توصیه نامه سخته چه برسد به چندتا!
ببینید، متأسفانه مشکل دریافت توصیه نامه در بین استاتید دانشگاههای ما تا اندازهای وجود داره، به خصوص زمانی که برای چندین دانشگاه اقدام میکنید. توصیه نامه کاغذی نیازی به تاریخ نداره، فقط در سربرگ دانشگاه باشه کافیه. برای اطلاع از چگونگی تهیه این توصیه نامه ها از این تاپیک و این تاپیک بازدید کنید. در مرحله بعد هر دانشگاه روال خودشو داره. مثلاً بعضی از دانشگاهها پس از معرفی اساتید به عنوام Refrence ایمیلی به ایشان ارسال میکنند و در پاسخ به اون ایمیل فرم ارزشیابی ای رو پر میکنند و اسکن توصیه نامه رو آپلود میکنند. بعضی از دانشگاهها ممکنه علاوه بر نسخه آنلاین به نسخه کاغذی هم نیاز داشته باشند که در اینصورت، پس از پر کردن فرم آنلاین نسخه ای از همان رو در سربرگ و پاکت دانشگاهی که در آن فعالیت دارند آماده میکنند و روی درب پاکت امضا و چسب میزنند که در واقع نوعی Seal کردن هست.
پ.ن: متاسفانه تمام مواردی که شما در ادامه اشاره کردید من خودم شاهد بودم، ولی به قولی شما پیاده هستید و ایشان سواره. باید به صورتی که هست از اساتید توصیه نامه ها رو تهیه کنید. در پذیرش این مسأله خیلی مسأله اهمیت داری نیست وقی که استاد شناخته شده نباشه. تنها روال کاری هست. پس سعی کنید در مرحله اول این توصیه نامهها رو تهیه کنید و در مرحله بعد به اعتبار علمی شخصی که این توصیه نامه رو می نویسه فکر کنید.
پ.ن: متاسفانه تمام مواردی که شما در ادامه اشاره کردید من خودم شاهد بودم، ولی به قولی شما پیاده هستید و ایشان سواره. باید به صورتی که هست از اساتید توصیه نامه ها رو تهیه کنید. در پذیرش این مسأله خیلی مسأله اهمیت داری نیست وقی که استاد شناخته شده نباشه. تنها روال کاری هست. پس سعی کنید در مرحله اول این توصیه نامهها رو تهیه کنید و در مرحله بعد به اعتبار علمی شخصی که این توصیه نامه رو می نویسه فکر کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers