08-06-2018, 03:35 AM
(04-06-2018, 01:22 AM) نوشته: سلامسلام
من اگزمای شدید مزمن مقاوم به درمان در ناحیه دست و پا دارم ولی اگزمای من وسیع نیست
بعد از خارش زخم می شه و شروع به ترشح یه مایع زرد رنگ می کنه
۸ ساله که این بیماری رو دارم و ۶-۷ بار هم دکتر رفتم باباتش
بیماری من ارثیه
مدتی هم هست که بیرون از خونه زیاد نرفتم و کفش نپوشیدم و از وسعتش کم شده
تو ناحیه دست بعد از خشکی دچار پارگی می شه
اگه قبل از اموزشی نگم و در حین اموزشی اعلام بکنم احتمال اینکه معاف بشم بیشتره یا فرقی نداره؟
تا آنجا که اطلاع دارم تفاوتی ندارد.
(06-06-2018, 11:03 PM)ee.hadi نوشته: سلام دوستان ی سوال داشتم ک اگ راهنماییم کنید ممنون میشم.
من از سال گذشته دفترچمو پست کردم و نزدیک خدمتم اقدام کردم برای معافیت پزشکی . خلاصه پروسه کمیسیون تا اسفند 96 طول کشید. قرار بر این شد ب من اطلاع بدن برای کمیسیون عالی. چندباری تماس گرفتن چون حال خوشی نداشتم نرفتم .اواخر اسفند خودم تماس گرفتم ک گفتن یا اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت نوبت کمیسیون عالی هستش ک قبلش بهت اطلاع میدیم. منم تو این بازه متخصص مغزواعصاب و گوارش رفتمو بیماریمو تایید کردن و گواهی وجود این بیماری دادن بهم با توجه ب ازمایشات و نوار مغزو فلان.
اما اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت بهم اطلاع ندادن منم روز 9 اردبیهشت ک تماس گرفتم متوجه شدم ک داخا فروردین برام کمیسیون تشکیل دادن و عدم حضور زدم و تاریخ اعزامم اول اردیبهشت بوده و بنده هیچ اطلاعی نداشتم. پس با این تفاسیر بنده غیبت کردم. با مشورت نظام وظیفه شهرستان بعد 13 روز باز دفترچه پست کردم ک گفتن در حین خدمت اقدام کن. باز دفترچه ست کردم و 6 ماه اضافه خدمت زدن ولی همون لحظه بخشش هم پایین برگه اومد . خلاصه بنده یک تیر 97 اعزامم.
بنده بیماری سندروم روده تحریک پذیر حاد دارم (IBS)
و سابقه دوبار عمل سرپایی و یک بار عمل بیمارستانی بخاطر سینوس پیلونوپیدال دارم. ک البته در کانال نخاعی و مقعدی نیست و در مجاورت مقعد هستش.
خلاصه اینکه وضعیت بنده ب اینصورته. ب نظر شما دوستان همان روز اول ک میرم واس اموزشی اقدام کنم؟ معاف میشم ب نظر شما؟ اگ نشم چیکار کنم ؟ نمیتونم طاقت بیارم اونجا چون حالم خوش نیستو هر روز با ای بی اس دستوپنجه نرم میکنم.
ناگفته نمونه ک معاف از رزم شدم تو دوتا کمیسیون اول .
سلام
این بیماری را در لیست بیماری ها پیدا نمیکنم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید