21-04-2013, 09:59 AM
(20-04-2013, 08:57 PM)'kamyars' نوشته: من لاتاری برنده شدم برای ائن هم اینترنتی اصلا چجوری باید وقت بگیرم اگه یه بار کامل نحوه وقت گرفتن برای لاتاری از سفارت انکارارو برام شرح بدین یک دنیا ممنونتون میشم
ممنون که جواب سوالات قبلیمم دادین
بازم ممنون
کامیار
شما در واقع دارید برای ویزای مهاجرتی اقدام میکنید. روال تعیین وقت مصاحبه برای ویزاهای مهاجرتی متفاوته و تا اونجا که من اطلاع دارم معمولا اونها وقت مصاحبه شما رو تعیین میکنند و بهتون اطلاع میدند که باید در تاریخ معینی برای مصاحبه به سفارت مراجعه کنید. در این صورت نیازی نیست که خودتون وقت بگیرید، اما اگر سفارت ازتون خواسته که خودتون وقت بگیرید، در این صورت باید از طریق وبسایت CSC اقدام کنید. روال ویزاهای مهاجرتی در این لینک شرح داده شده. اگر روی قسمت «لاتاری گوناگونی» کلیک کنید شرح کل پروسه رو نوشته و در بالای صفحه هم لینکی برای تعیین وقت وجود داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.