می شه با I-20 یه دانشگاه وقت سفارت گرفت، ولی برای مصاحبه یه I-20 دیگه برد؟
گرفتن وقت سفارت امریکا با یک I-20 و انجام مصاحبه با یک I-20 دیگه
|
20-04-2012, 08:48 AM
بله در اغلب موارد میشه، ولی سایت سفارتی که میخواهید ازش درخواست ویزا کنید رو هم نگاه کنید و مطمئن بشید که مشکل خاصی نباشه و قانون خاصی در این مورد نداشته باشه.
ضمنا دقت کنید که هزینه SEVIS رو برای I-20 ای که میخواهید به مصاحبه ببرید پرداخت کنید، نه برای I-20 ای که باهاش وقت میگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
20-04-2012, 11:07 AM
ممنون بابک جان. اگر که از نظر سفارت در این مورد مشکلی نباشه، باید قبل از مصاحبه به سفارت این مساله اطلاع داده بشه؟
21-04-2012, 12:36 PM
پژمان جان
راستش از زمانی که من برای ویزا اقدام کردم خیلی گذشته، ولی بعید میدونم که سفارت واقعا I-20 شما رو چک کنه که آیا همونی بوده که باهاش وقت گرفتید یا نه. به هر حال خوبه که از بچههایی که اخیرا اقدام کردند پرس و جو کنید، ولی من جای شما باشم، به سفارت چیزی نمیگم و فقط هر دو I-20 رو همراه خودم میبرم که اگر پرسیدن بهشون نشون بدم که شماره الکی نبوده و واقعا I-20 رو داشتم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
مشکلی نیست اما باید به SEVIS ات حواست باشه
22-04-2012, 11:40 PM
(22-04-2012, 09:51 PM)Mike نوشته: مشکلی نیست اما باید به SEVIS ات حواست باشهمی شه بیشتر توضیح بدید مایک جان؟
27-11-2012, 04:12 PM
(28-06-2012, 02:48 PM)m.ost نوشته: دوستان عزیز در این تاپیک در مورد وضعیت کلیرنس در سفارت ایروان (ارمنستان) در سال 2012 بحث خواهد شد. لطفاً اگر کلیر شدید نتیجه را با کمی جزئیات مثل تاریخ مصاحبه، تاریخ کلیر شدن، رشته، مقطع، و ترجیحاً زمینه کاری بنویسید.لطفا اگه کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه: سلام من از سه تا از دانشگاه ها I-20 گرفتم واسه بهار 2013 ولی یه مشکلی توشون هست، یکی اینکه توی دو تا از اون ها اسم و مشخصاتی از همسرم برده نشده(که البته من تو قسمت ویزای F2 اینو مطرح کردم و بچه ها گفتن که باید I-20 جدید بگیرم) و توی یکی دیگشون فقط توی قسمت هزینه ها، هزینه یک dependent اضافه شده(4500).حالا سوال من اینه که با توجه به اینکه اون دو تا I-20 اول تاریخشون 23 ژانویه هست من می تونم با همین I-20 ها از سفارت وقت بگیرم و بعد که I-20 جدید اومد باهاش برم سفارت؟ برام مشکلی ایجاد نمی کنه؟ و دیگه اینکه با توجه به محدودیت زمانی احتمال اینکه ویزا بگیرم کمتر نمیشه؟ یعنی اگه کلیرنس بخواد وقت I-20 نمی گذره؟ اینم باید بگم که تاریخ i-20 سوم ، ماه مارچ هست و میتونم با اون سومی هم اقدام کنم. لطفاً منو راهنمایی کنید که با کدوم یکی برم برای سفارت شانسم بیشتره
28-11-2012, 11:46 AM
شما می تونید با یه I-20 وقت بگیرید و با یه I-20 دیگه برید مصاحبه. این کاری بود که من خودم کردم و مشکلی هم پیش نیومد. برای سفارت اون فرم DS-160 نهایی که پر می کنید مهم هست و دانشگاهی که اونجا وارد کردید رو ملاک قرار می دند.
10-04-2015, 03:55 AM
میشه قبل از اینکه i20 اومده باشه با یه شماره خیالی! وقت گرفت؟؟
آخه واسه من i20 م دیر آماده میشه به دلایلی و میترسم نرسم اصن به وقتای سفارت (10-04-2015, 03:55 AM)omraneli نوشته: میشه قبل از اینکه i20 اومده باشه با یه شماره خیالی! وقت گرفت؟؟ تا جایی که من خاطرم هست، شما برای دریافت وقت سفارت و پیش از اون، پر کردن فرم DS-160، حتما باید SEVIS Code رو داشته باشید و نمیتونید با شماره خیالی اقدام به اخذ وقت سفارت کنید. پیشنهادی که میشه داد این هستش که شما از grad school دانشگاه درخواست کنید که اسکن فرم i20 رو برای شما ایمیل کنند (توجه داشته باشید که ممکن هست با این درخواست شما موافقت نشه ولی شاید بتونید با توضیح شرایط ویزا و سفارت براشون، راضی شون کنید). The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید. |
|