09-12-2017, 11:29 AM
سلام وقت بخير. من طبق تاريخي كه سفارت اعلام كرد مراجعه كردم ولي وقت به من نرسيد به من گفتن كه دوباره از طريق ايميل بهم خب ميدن. كسي تا حالا به اين مشكل خورده؟ ميشه راهنمايي كنيد كه چه اقدامي انجام بدم. سپاس
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
|
09-12-2017, 11:29 AM
سلام وقت بخير. من طبق تاريخي كه سفارت اعلام كرد مراجعه كردم ولي وقت به من نرسيد به من گفتن كه دوباره از طريق ايميل بهم خب ميدن. كسي تا حالا به اين مشكل خورده؟ ميشه راهنمايي كنيد كه چه اقدامي انجام بدم. سپاس
31-12-2017, 12:42 PM
سلام. ببخشید من یه سوال دارم. من وقت سفارت گرفتم برای المان و کنسلش کردم ، ایمیل لغو هم اومد برام، الان دوهفته هست که هرچی میرم ثبت نام مجدد کنم نمیشه، همش کدی که میزنم رو ایراد میگیره بعضی وقتها هم میگه این ایمیل قبلا ثبت شده، نمیدونم باید چه کنم.
02-01-2018, 09:56 AM
(09-12-2017, 11:29 AM)پونه.س نوشته: سلام وقت بخير. من طبق تاريخي كه سفارت اعلام كرد مراجعه كردم ولي وقت به من نرسيد به من گفتن كه دوباره از طريق ايميل بهم خب ميدن. كسي تا حالا به اين مشكل خورده؟ ميشه راهنمايي كنيد كه چه اقدامي انجام بدم. سپاس سلام ایمیل ارسال کنید و موضوع را توضیح دهید، باید برای شما وقت جدید بدون هزینه در نظر بگیرند. (31-12-2017, 12:42 PM)Godness نوشته: سلام. ببخشید من یه سوال دارم. من وقت سفارت گرفتم برای المان و کنسلش کردم ، ایمیل لغو هم اومد برام، الان دوهفته هست که هرچی میرم ثبت نام مجدد کنم نمیشه، همش کدی که میزنم رو ایراد میگیره بعضی وقتها هم میگه این ایمیل قبلا ثبت شده، نمیدونم باید چه کنم. سلام شاید ایجاد ایمیل جدید بتواند مشکل را حل کند. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
03-02-2018, 09:28 PM
دوستان توی سایت سفارت این و نوشته:
لطفا تنها هنگامی اقدام به گرفتن وقت درخواست روادید نمایید که مطمئن باشید می توانید در آن زمان حضور یابید و مدارک تان کامل هستند. لطفا در نظر داشته باشید که وقت مصاحبه شما می توانید حداکثر سه ماه پیش از انجام سفرتان باشد. حالا من پذیرشم برای اول اکتبر هست. هفته بعد هم وقت دارم. اگر نرم هم تا سال دیگه وقت نیست. یعنی اگر الان برم مشکلی پیش میاد و پرونده ام را قبول نمی کنن؟
03-02-2018, 09:49 PM
(03-02-2018, 09:28 PM)amirfriendship نوشته: دوستان توی سایت سفارت این و نوشته: سلام فکر نمیکنم واسه شما مشکلی باشه چون ویزای دانشجویی میخواید و طولانی مدته البته باز نظر بقیه دوستان رو هم بپرسید
28-02-2018, 10:03 PM
سلام
با توجه به افزایش زیاد متقاضی و افزایش زمان وقت سفارت آلمان برای ویزای دانشجویی میشه از کشور دیگه برای ویزا اقدام کرد گرفت؟ راه حلی وجود داره؟
28-02-2018, 10:52 PM
(28-02-2018, 10:03 PM)Dr. Sou نوشته: سلام سلام فکر نمیکنم این پیشنهاد مناسب باشد، این موضوع را در نظر بگیرید که در تمام سفارتها همیشه اولویت با دانشجوها (چه در نوبت و چه در بررسی) است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
01-03-2018, 08:53 AM
(28-02-2018, 10:03 PM)Dr. Sou نوشته: سلامسلام دوست عزیز شما برای ویزای دانشجویی باید پذیرش داشته باشی و وقتی پذیرشت از کشور آلمان باشه یعنی میخوای اونجا تحصیل کنی و حتما باید از همونجا اقدام کنی نمیشه از سفارت مثلا فرانسه ویزای آلمان رو گرفت با پذیرش آلمان باید از سفارتی اقدام به گرفتن ویزا کنید که بیشترین زمان اقامتتون توی اون کشور باشه بازم اگر من اشتباهی گفتم دوستان اصلاح کنند.
01-03-2018, 02:42 PM
(01-03-2018, 08:53 AM)solkiper نوشته: سلام دوست عزیز شما برای ویزای دانشجویی باید پذیرش داشته باشی و وقتی پذیرشت از کشور آلمان باشه یعنی میخوای اونجا تحصیل کنی و حتما باید از همونجا اقدام کنی نمیشه از سفارت مثلا فرانسه ویزای آلمان رو گرفت با پذیرش آلمان از صحبت ایشان دو برداشت میتوان داشت، یکی اینکه از سفارت آلمان در کشور دیگری وقت بگیریم مثلا سفارت آلمان در ترکیه که من پاسخ دادم این کار مناسب نیست، برداشت دوم اینکه از سفارت به قول شما فرانسه یا سوئیس وقت سفارت بگیریم که مجوز ورود به منطقه شنگن را داشته باشیم که پاسخ شما درست است و این کار هیچ توجیهی ندارد، شما میتوانید با داشتن ویزای شنگن گردشگری سوئیس وارد آلمان شوید اما شما به ویزای دانشجویی نیاز دارید و باید مستقیما دریافت کنید. پی نوشت: اگر واقعا به سفارت آلمان در ایران نمیرسید، سفارت آلمان در کشورهای همسایه را امتحان کنید، هرچند احتمال ریجکت شما به دلیل عدم شناخت و وجود سفارت آلمان در ایران بسیار بالا خواهد بود. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
05-10-2018, 05:17 PM
دوستان سلام و وقت به خیر
من میخوام وقت سفارت بگیرم. بعد یک سرچی تو این پستها و در اینترنت داشتم و بیشتر گیچ شدم. من هدفم ویزای تحصیلی هست. از طریق سایت سفرات که میرم یک قسمتی برای وقت گرفتن آنلاین وجود داره که اولش اومده و یکسری توضیحاتی داده مثلا فرم اینا گذاشته اما من هرچی رو لینکش میزدم به جای فایل پی دی اف دوباره همون سایت سفارتو میاورد. این از مشکل اول! بعد اینجور که من فهمیدم با توجه به نوع اقامتمون (برای من تحصیلی) لینک مربوطه رو انتخاب میکنیم و اطلاعاتمون از جمله اسم و فامیل و شماره پاسپورتو .... میزنیم. بعدش یک ایمیل میاد برای تایید. در این سایت من جایی برای تعیین وقت ندیدم. یعنی فقط اطلاعات شخصی خواسته بود. الان در ادامه از طرف خود سفارت زمانو اعلام میکنن؟من میخام مطمین بشم که درست متوجه شدم یا نه؟ ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنماییم کنه. |
|