30-01-2015, 01:30 PM
(24-01-2015, 03:21 AM)'Dynamic' نوشته: سلام به همه ی دوستان
اول از همه این که من تازه به آکادامیا کافه پیوستم و خیلی خوشحالم که پستی که 2011 بوده دوباره تو 2014 جواب داده دشه بهش.
شرایطی که من دارم تقریبا با هیچ کدوم از مطالبی که دوستان اشاره کرده بودن مطابقت نداره.
من کارشناسیمو بدجوری خراب کردم. معدل کل شد 13.62، حالا GPA چند بشه نمیدونم (کارشناسی پیام نور بودم)
الان دانشجوی ارشد روزانه ی سنندج هستم. ورودی امسال
الان مدرس یک درس آزمایشگاهی و دستیار استاد در یک درس تئوری هستم
6سال سابقه ی تدریس آموزشگاهی دارم (با مدرک قابل استناد)
یه بار آیلتس دادم 6 شدم ولی قصد دارم مجددا آزمون بدم و نمره ی بهتری بگیرم
یه ثبت اختراع ملی دارم
یه مقاله ژورنال ISI ارسال شده، ولی هنوز اکسپت نشده
به لحاظ مالی هم حدود 10000 دلار دارم (کلا)
به شدت علاقه مندم که واسه ارشد از ایران برم ولی معدل افتضاح کارشناسیم دست و بالمو بسته
به نظر شما با این شرایط واسه مستر شانسی دارم؟ این که الان دانشجوی ارشدم میتونه معدل کارشناسیمو کاور کنه؟
اگه بخوام شانسمو امتحان کنم و اپلای کنم، صلاح هست بگم دانشجوی ارشدم؟ چه پیشنهادی میکنید؟ کجا؟ کی؟ چه مقطعی؟
راستی یادم رفت بگم، کارشناسی مهندسی کامپیوتر بودم گرایش نرم افزار، ارشد مهندسی کامپیوتر ، هوش مصنوعی
ممنون
دوست خوب
بنظر من برای مستر حداقل در فنلاند مشکلی نداری و بنظر من سرمایه مالی شما هم اگه شهر هایی مثل هلسینکی و یا تورکو و اسپو و نهایتا تامپره تشریف ببرید که کار دانشجویی هم پیدا خواهید کرد بسیار کافی و حتی اضافه هم هست
من پیشنهاد می کنم دانشگاه های تورکو - اوبو - تامپره را حداقل مد نظر قرار بدهید و ایلتس 6.5 هم فراموش نکنید
بنظر من برای مستر حداقل در فنلاند مشکلی نداری و بنظر من سرمایه مالی شما هم اگه شهر هایی مثل هلسینکی و یا تورکو و اسپو و نهایتا تامپره تشریف ببرید که کار دانشجویی هم پیدا خواهید کرد بسیار کافی و حتی اضافه هم هست
من پیشنهاد می کنم دانشگاه های تورکو - اوبو - تامپره را حداقل مد نظر قرار بدهید و ایلتس 6.5 هم فراموش نکنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]