27-06-2017, 09:58 AM
با سلام در شرایط کنونی مهاجرت از طریق ازدواج با یک فرد آمریکایی که متولد اونجاست راححتره یا از طریق ویزای تحصیلی در صورتیکه هر دو شرایط محیا باشه
گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت
|
27-06-2017, 09:58 AM
با سلام در شرایط کنونی مهاجرت از طریق ازدواج با یک فرد آمریکایی که متولد اونجاست راححتره یا از طریق ویزای تحصیلی در صورتیکه هر دو شرایط محیا باشه
27-06-2017, 11:35 PM
(27-06-2017, 09:58 AM)مریم دولت مهری نوشته: با سلام در شرایط کنونی مهاجرت از طریق ازدواج با یک فرد آمریکایی که متولد اونجاست راححتره یا از طریق ویزای تحصیلی در صورتیکه هر دو شرایط محیا باشهسلام مهاجرت از طریق ازدواج راحتتر است، اما اگر بین این دو انتخاب به دنبال انتخاب برتر هستید، تحصیل در آمریکا بسیار بهتر از ازدواج با یک فرد آمریکایی است (مزایای بیشتری دارد، مزایای حقیقی و حقوقی). اگر ویزای دانشجویی را دریافت نکردید هم به سراغ گزینه اول بروید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
11-11-2017, 03:13 PM
با سلام الان وضعیت بندها در مورد ایران به چه صورته آیا با ویزای نامزدی میشه به آمریکا رفت و یا باید همسر باشه
12-11-2017, 12:58 AM
تا جایی که اطلاع دارم مشکلی وجود نداره چون دادگاه های فدرال حکم ایشون رو رد کردند و تا به حال هم دادگاه عالی چیزی خلاف اون رو اعلام نکرده.
(11-11-2017, 03:13 PM)مریم دولت مهری نوشته: با سلام الان وضعیت بندها در مورد ایران به چه صورته آیا با ویزای نامزدی میشه به آمریکا رفت و یا باید همسر باشه ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
16-08-2018, 09:24 PM
سلام و وقت بخیر.
من در آمریکا دانشجو هستم و نامزدم دارنده گرین کارت. می خواستم پروسه گرفتن گرین کارت برای خودم رو بدونم. در حقیقت تا قبل از ثبت ازدواج ایرانی یا آمریکایی چه مدارکی را می تونیم فراهم کنیم که بعد از ثبت ازدواج سریع تر پروسه حقوقی از طریق وکیل پیگیری بشه؟ لطفا اگر دوستان اطلاعی در این مورد دارند به اشتراک بذارند. سپاس.
برای کار که نمیشه از اونجا اقدام کرد. می بایست یک پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های آمریکا بگیرید و بعد برای ویزا اقدام کنید. تاپیک های انجمن گرفتن پذیرش رو مطالعه کنید. همچنین جزوه سایت که از منوی بالای سایت قابل دسترسه اطلاعات خوبی در این زمینه ارایه کرده.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
27-04-2019, 08:51 PM
سلام من دکتری دامپزشکی دارم و 15 سال سابقه کار در انواع کارخانه های فرآورده خام دامی مثل سوسیس و کالباس و همبرگر و فست فودو علاوه بر مدیر کنترل کیفی مدیر تولید هم هستم یعنی کار تولیدم بلدم و به زودی قراره با یک خانوم که اقامت آمریکا رو داره و حدود 8 ساله که در یک موسسه تحقیقاتی شغل رده بالایی داره در ایران ازدواج کنم .خواستم بپرسم با شرایط فعلی ساسی حاکم و شرایط شغلی گفته شده آیا امکان گرفتن ویزا برام وجود داره؟
|
|