15-01-2015, 12:11 PM
(13-01-2015, 11:16 AM)'هادی یاوری' نوشته: سلام من ۳۵سال دارم متاهل و داریدیک فرزند ۵ساله هستم فوقدیپلم ماشین افزار هستم و مدرک ۱۸ ماهه فنی و حرفه ای در رشته تراشکاری دارم مدت ۱۲ سال سابقه کار دارم در سمت تکنسین ماشین افزار CNC میخوام ویزای کار امریکا بگیرم ولی اونجا کسی رو ندارم باید از کجا شروع کنم ممنون میشم .
شما اگر هدفتون فقط گرفتن ویزای کار در امریکاست، میتونید به موضوع روادید (ویزا) کار H-1B و مزایا و معایب آن مراجعه کنید. مرحله اول برای گرفتن ویزای کار پیدا کردن کار تمام وقت در امریکاست و شرکتی که شما رو استخدام میکنه معمولا باید قابلیت خاصی در شما ببینه که حاضر باشه به جای استخدام یک نفر از داخل امریکا، زیر بار هزینههای استخدام یک شخص از خارج از امریکا بره. به نظر من احتمال این که شما بدون داشتن هیچ آشنایی بتونید به عنوان تکنسین ماشین افزار ویزا کار امریکا رو بگیرید خیلی زیاد نیست و احتمالا پیدا کردن کار در امریکا ساده نخواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.