22-12-2014, 02:41 PM
جرئیات مراحل ویزا برای برادر/خواهر رو سعی می کنم در آینده و سر فرصت در تاپیک مستقلی بیارم. کلیاتش به این شکل هست که خواهر شما فرم I-130 رو پر می کنند و در اونجا تیک مربوط به Brother/sister رو می زنند و اطلاعات خودشون و شما رو وارد می کنند (در قسمتی از فرم در مورد اطلاعات همسر شما و همین موارد قبلی --در صورت وجود-- سوال میشه). در این مرحله نیازی به ارسال مدارک نیست و فقط باید این فرم درست پر بشه که راهنمای پر کردن اون رو به همراه خود فرم به پیوست گذاشتم.
بعد از اینکه درخواست توسط اداره مهاجرت تایید و پرونده به NVC فرستاده شد برای پرونده شما شماره تعیین میشه و در مراحل بعدی هزینه ها و مدارک تکمیلی برای بررسی پرونده خواسته میشه که شامل عکس ها، ترجمه شناسنامه ها، ترجمه عقد نامه، ترجمه طلاق نامه (در صورت وجود) و مواردی از این دست میشه.
در کل مراحل رو به ترتیب طی کنید در نامه هایی که خود NVC میزنه به طور دقیق اشاره شده که چه فرم ها و مدارکی می بایست در مراحل بعدی آماده بشه و مراحل مصاحبه، آزمایشات پزشکی و واکسیناسیون و غیره طی بشه. در حال حاضر شما فقط می بایست فرم I-130 رو درست پر کنید.
بعد از اینکه درخواست توسط اداره مهاجرت تایید و پرونده به NVC فرستاده شد برای پرونده شما شماره تعیین میشه و در مراحل بعدی هزینه ها و مدارک تکمیلی برای بررسی پرونده خواسته میشه که شامل عکس ها، ترجمه شناسنامه ها، ترجمه عقد نامه، ترجمه طلاق نامه (در صورت وجود) و مواردی از این دست میشه.
در کل مراحل رو به ترتیب طی کنید در نامه هایی که خود NVC میزنه به طور دقیق اشاره شده که چه فرم ها و مدارکی می بایست در مراحل بعدی آماده بشه و مراحل مصاحبه، آزمایشات پزشکی و واکسیناسیون و غیره طی بشه. در حال حاضر شما فقط می بایست فرم I-130 رو درست پر کنید.
(20-12-2014, 10:16 AM)'shine' نوشته: ممنونم از راهنماییتون.
شما در مورد مدارکی که من باید ترجمه کنم و بفرستم اطلاعی دارین؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -