02-03-2015, 04:46 PM
(02-03-2015, 02:52 PM)'archvadood' نوشته: سلام دوستان عزیز
ممنون از همه تون که اینجا رو را انداختید و ما رو از دست چند نفر..... نجات دادید..
تشکر ویژه از shubiz عزیز
راستش تو آپدیت هم از من origin of funds رو خواستن و من طبق پستها و راهنماییهای قبلی دوستان تصمیم داشتم دو خط بنویسم که من تنها زندگی میکنم و همه ی این پول پس انداز من بوده و قراردادهای کاری و پیمانکاریم رو هم اگر خواستید میتونم بفرستم.
ولی حالا میبینم دوستان دنبال گردش حساب و فاکتور و اینا هستند...!
کلا سوالم اینه که به یه جمع بندی رسیدیم که چی میخوایم بفرستیم؟؟؟م
و یه مطلب جدی دیگه که ذهنم و مشغول کرده....یکی از دوستان من که قبلا اقدام کرده بود و الانم کاناداست میگفت در روز مصاحبه وقتی ازم در مورد پول تو حسابم پرسیدن و منم گفتم کار کردم و پس انداز کردم، آفیسر ازم گواهی پرداخت مالیاتی خواست که منم اتفاقا پیشم بود و بهش دادم!!!!!!!
حالا سوالم اینه ؛ من اگه بنویسم پیمانکارم و این پول پس اندازمه، در مورد مالیات ممکنه چیزی بخوان؟؟
من در مورد قراردادهای کاریم مالیات نمیدم مثل همه!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنن که چیکار کنیم...
خیلی ممنون
اگر مالیات ندارید فکر کنم دادن بیمه مشکل رو حل کنه. اگر بیمه ندارید باید چیزای دیگه ای نشون بدید. من تو آپدیت های امسال و سال های پیش چیزی از مالیات ندیدم. یه سری دوستان دنبالش رفتن و احتمالا باید به زودی خبر بدند.
شما فقط یک کار کنید قبل از جواب دادن به سوال origin of funds. اونم اینه که احتمال بدید گردش حساب سه یا شش ماهه یا مدارک تکمیلی ازتون بخوان. برای همین خیلی خلاصه جواب بدید. مثلا: این پول پس انداز من در طول 4 سال پیش بوده از محل در آمدهام! به نظرم حتی تعارف هم نزنید که مدارک دارم اگر میخواهید بدم. در عوض بگید در صورتی که اطلاعات بیشتری میخواهید خبر بدید. خیلی با هم فرق می کنه.
شما فقط یک کار کنید قبل از جواب دادن به سوال origin of funds. اونم اینه که احتمال بدید گردش حساب سه یا شش ماهه یا مدارک تکمیلی ازتون بخوان. برای همین خیلی خلاصه جواب بدید. مثلا: این پول پس انداز من در طول 4 سال پیش بوده از محل در آمدهام! به نظرم حتی تعارف هم نزنید که مدارک دارم اگر میخواهید بدم. در عوض بگید در صورتی که اطلاعات بیشتری میخواهید خبر بدید. خیلی با هم فرق می کنه.