09-11-2016, 03:54 PM
(06-06-2016, 12:46 AM)Atlantis نوشته: ممنون automotive
در جواب سوال شما، اونطور که من تا این لحظه متوجه شدم، نیازی به بلوکه کردن پول در ایران نیست (و اصلا هم نمیشه بلوکه کرد. بلوکه از طرف کی؟ برای چی؟). اما باید معادل این 8000 تا رو به ریال (حدود 31 میلیون) در بانک داخلی گذاشت و گواهی رو گرفت (که این گواهی در سفارت استفاده میشه)، بعدش باید این مبلغ رو بیرون کشید و تبدیل به یورو کرد و هنگام ورود به آلمان نقدا همراه خودمون ببریم. به توضیح خود سفارت توجه کنید(فایل پیوست):
این مبلغ را باید هنگام سفر به آلمان به صورت نقد همراه داشته باشید و پس از ورود، یک حساب مسدود بانکی در آلمان افتتاح نمایید
در مورد چک بین بانکی اطلاعی ندارم و مشتاقم بدونم که آیا این کار شدنی هست یا نه. چون حمل 8000 یورو در فرودگاه و روزهای اول ورود به آلمان شاید خیلی ایمن نباشه، اگر بشه با یک برگه چک انتقال داد خیلی خوب میشه.
سلام دوست عزیز،
خواهشا به سوال من جواب بدید:
من تو ایتالیا دانشجو هستم. 2 سال پیش ویزای ایتالیا گرفتم و الان هم اقامت دانشجویی ایتالیا رو دارم.
میخوام از یکی از دانشگاهای آلمان واسه 2017 پذیرش بگیرم و از اینجا ویزا بگیرم چون مشکل سربازی دارم نمیتونم به ایران برگردم.
به نظر شما سفارت آلمان تو رم امکان داره به من بگه برگرد از ایران ویزا بگیر؟
و اینکه من الان اینجا کار نمیکنم و وضع مالیم زیاد خوب نیست هر ماه از ایران واسم 600 یورو میفرستن.
اگر من ویزا اقدام کنم راجع به این گواهی تمکن مالی میشه من بگم که چون خانواده ام ایران هستن، اونا معادل ریالی 8000 یورو رو بذارن تو بانک گواهیشو بگیرن من اینجا بدم به اینا؟
راستی، واسه ایتالیا من 35 میلیون گذاشتم یکم پولو اینور اونور کردم که گردش داشته باشه بعد گواهی رو که گرفتم پول رو راحت از حساب خارج کردم سفارت هم بعدش کاری نداشت اون پول کجاست و آیا من اونو میارم ایتالیا یا نه!! آیا واسه آلمان هم همینطوره؟ که مثلا 35 میلیون از یکی قرض بگیرن 2 روز بذارن تو یه بانک ایرانی بعد که گواهی رو گرفتن بردارن پول رو بعدش دیگه نیان بفرستن یه حساب آلمانی یا غیره.
آیا این امکانپذیره؟
شرمنده سوالم طولانی شد.
خیلی ممنون از جوابتون. روز خوش.