13-06-2018, 10:07 AM
(11-06-2018, 05:14 PM)hamedam نوشته: سلام
دوستان این قسمت از ایمیل رو من متوجه نشدم گفته کل هزینه 34000 دلاره ولی یه جایی نوشته اگه خودت میخوای ساپورتر خودت بشی باید مبلغ 68 هزار دلار داشته باشی؟؟؟
Application Requirements: The following documents must be submitted with the I-20 application: 1. Sponsor’s Bank statement or bank letter indicating a minimum of: US$68,632 (When student is sponsoring him/herself), US$35,550 (When student is sponsoring him/herself and is provided with Free Room and Board). US$34,316 (When parent or other individual is the sponsor), US$17, 775 (When student is provided with Free Room and Board and has a sponsor to provide financial support. Keep in mind that you can use more than one sponsor, and each of them needs to fill out section 1 and 2 on your application; you can make copies of the form as needed. Guidelines • Must be dated within the last three months • Name of account holder must be listed (If join accounts, use both names in the application) • Amount of money in the account must be listed • Must be in English or must include a certified English translation • Type of account must be listed (checking, savings, etc.) • Type of currency must be listed
منظور از us$68,632 چیه؟
منظور از room and board مسکن و خورد و خوراکه. چیزی که من متوجه میشم این که گفته شما در حالت عادی باید ۶۸ هزار دلار داشته باشید. اگر مسکن و خورد و خوراک رایگان دارید (مثلا با پدر و مادرتون در شهر دانشگاه زندگی میکنید) باید ۳۵ هزار دلار نشون بدید.
البته متن یه مقدار به هم ریخته است و به نظر میرسه که فقط قسمتی از کل متن رو گذاشتید. به همین خاطر یه مقدار متوجه شدن کل موضوع سخت شده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.