21-11-2014, 01:01 PM
(20-11-2014, 09:32 PM)'half_tone' نوشته: با سلام خدمت اقا بابک
من رشتم یکم با دوستان متفاوته
من کارشناسی ارشد یکی از رشته های توانبخشی هستم در دانشگاه های دولتی علوم پزشکی در تهران
لیسانس شاگرد اول شدم
فوق لیسانس معدلم بالای 17
تافل 85 اما دارم میخونم که دوباره امتحان بدم
GRE دارم اماده میشم.
دو تا ISI دارم و سه تا pubmed
سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان مربی ( تئوری و عملی ) دارم.
ترجمه دو تست که با اطلاع و موافقت نویسنده بوده و قراره روی سایت خودشون به عنوان نسخه پرشین قرار بگیره.
موضوعی که اخیرا روش کار میکنم خاصه و مثل موضوع دوستی که بالا گفتن بین رشته ای و داغه و جای بحث زیاد داره .
چند تا دانشگاه در آمریکا مثل کارولینای شمالی یا کالیفرنیای جنوبی گفتن که برای این رشته میخوان از ملیت های مختلف و فرهنگ های مختلف دانشجو بگیرن.
دو سه تا استاد پیدا کردم که مرتبط هستند اما هنوز مکاتبه رو شروع نکردم.میخوام مقاله بعدم اکسپت بشه بعد
من حتما فول فاند می خوام....
با دو نفر که مشورت کردم میگن به خارجی ها فول فاند نمیدن برای رشته های ما
(occupational therapy, occupational science) ولی قبلا و اینجا در این مورد بحث هست که به خارجی ها هم فاند کامل میدن. برای همین یکم شک کردم و خواستم دوباره سوالمو اینجا و از شما بپرسم که شما منو راهنمای کنید. به رشته های علوم انسانی و پزشکی یا rehabilitation( توانبخشی) هم فول فاند میدن؟
ممنونم
متاسفانه اطلاعات من در مورد رشته شما کمه، اما تا اونجا که اطلاع دارم برای رشتههای علوم پزشکی و علوم انسانی هم فول فاند وجود داره، اما غالبا گرفتنش سختتر از رشتههای فنیه. به نظر من بهترین راهش برای این که مطمئن بشید ارسال ایمیل به دانشگاه و سوال کردن از خودشونه. گاهی این جور موارد به سیاستها و قوانین دانشگاه بستگی داره و برای همه دانشگاهها یکسان نیست.
اگر امکان گرفتن فاند کامل باشه، به نظر من شانس شما با داشتن نمرههای خوب TOEFL و GRE خوب خواهد بود.
اگر امکان گرفتن فاند کامل باشه، به نظر من شانس شما با داشتن نمرههای خوب TOEFL و GRE خوب خواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.