03-12-2014, 11:34 PM
(03-12-2014, 09:46 AM)'Babak' نوشته:۱. مرسوم اینه که استاد در سربرگ دانشگاه خودش (که در اون هیات علمی هست) توصیهنامه رو مینویسه.
۲. اگر ریزنمرات رسمی رو بتونید بفرستید که نشون بده شما فارغالتحصیل شدهاید یا تعداد زیادی واحد باقیمانده برای تحصیل ندارید و تا پاییز سال آینده حتما فارغالتحصیل خواهید شد، معمولا کفایت میکنه و اغلب دانشگاهها به شما اجازه میدند که اگر فارغالتحصیل نشدهاید مدرک رسمی رو موقع شروع تحصیل یا حتی مدتی بعد از شروع تحصیل به دانشگاه بدید.
۳. این طور که معلومه، دانشگاه گفته که نمره ۶ هم برای پذیرش قابل قبوله ولی احتمالا باید درس زبان بگیرید. در نتیجه قاعدتا باید باز هم شانس پذیرش داشته باشید. شما میتونید با استاد صحبت کنید و موضوع رو باهاش در میون بگذارید، ولی این که استاد چقدر میتونه در این زمینه موثر باشه بسته به سیستم دانشگاه داره. گاهی بررسی شرایط اولیه پذیرش توسط کمیتهای در مرحله اول و قبل از این که مدارک به استادها برسه انجام میشه. در این جور مواقع استاد نمیتونه خیلی کار زیادی در مورد پروندههایی که حداقلها رو ندارند انجام بده. به هر حال، حتی در صورتی که سیستم دانشگاه این طور باشه، به نظر نمیرسه که برای شما مشکلی ایجاد کنه، چون ظاهرا حداقل نمره ۶ هست.
واقعا ممنونم از راهنمایی شما.
ببخشید من 2 ساله فارغ التحصیل شدم و برای آزاد شدن مدرکم باید تقریبا 3 میلیون برای دانشگاه واریز کنم و یک جورایی هزینه اش برام سنگینه. فقط تونستم از دانشگاه ی کارنامه انگلیسی بگیرم که اونم بعضی از عددهایش فارسی است!! می خوام برم دارالترجمه همان را غیر رسمی ترجمه کنه و بفرستم این آفیشال نبودن مدرک ممکنه در روند اپلای مشکلی برام ایجاد کنه؟ دانشگاه هایی که می خواهم اپلای کنم البته کانادا هستند.
یک سوال دیگه هم داشتم. من استاد راهنمای ارشدم متاسفانه ایمیل اکادمیک نداره از 3 تا دیگه از استادام می خوام ریکامندیشن بگیرم . چقدر ریکامندیشن از استاد راهنما مهم است؟
بازم ممنونم از ووقتی که میذارید.
ببخشید من 2 ساله فارغ التحصیل شدم و برای آزاد شدن مدرکم باید تقریبا 3 میلیون برای دانشگاه واریز کنم و یک جورایی هزینه اش برام سنگینه. فقط تونستم از دانشگاه ی کارنامه انگلیسی بگیرم که اونم بعضی از عددهایش فارسی است!! می خوام برم دارالترجمه همان را غیر رسمی ترجمه کنه و بفرستم این آفیشال نبودن مدرک ممکنه در روند اپلای مشکلی برام ایجاد کنه؟ دانشگاه هایی که می خواهم اپلای کنم البته کانادا هستند.
یک سوال دیگه هم داشتم. من استاد راهنمای ارشدم متاسفانه ایمیل اکادمیک نداره از 3 تا دیگه از استادام می خوام ریکامندیشن بگیرم . چقدر ریکامندیشن از استاد راهنما مهم است؟
بازم ممنونم از ووقتی که میذارید.