06-01-2012, 08:46 PM
ممنونم دوست عزیز. شما و دوستان به من خیلی لطف دارید.
راستش شرایط شما در کل نسبتا خوبه. معدل لیسانس شما البته پایینه، ولی خوب داشتن مقاله در ژورنالهای خوب تا حدودی این مساله رو جبران می:کنه. اگر نمره verbal رو بهتر میشدید دیگه خیلی عالی میشد و شانستون بیشتر هم میشد. با فرض این که شما از یکی از دانشگاههای درجه یک تهران مدرک گرفتهاید، فکر میکنم شما برای دانشگاههای ۱ تا ۵۰ شانس پذیرش داشته باشید و احتمالا فاند هم بتونید بگیرید، هر چند که من در مورد فاند در رشتههای پایه اطلاعاتم کمه و نمیدونم دقیقا وضعیت فاند چطور هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.