12-03-2012, 04:24 PM
مقام در مسابقات رباتيك ؟
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشتههای فنی از کشور امریکا
|
13-03-2012, 11:08 AM
مقام آوردن در مسابقات جهانی مرتبط با رشته قطعا ارزشمنده و نکته مثبت مهمی تلقی خواهد شد، ولی مقام آوردن در مسابقات اثر معدل پایین یا نمره GRE پایین رو از بین نمیبره. به همین خاطر در اولویتبندیهاتون دقت کنید و ببینید که آیا وقتی که میذارید ارزشش رو داره یا خیر.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
17-03-2012, 08:50 PM
سلام بابک جان
از اونجاییکه خدا رو شکر زبان انگلیسی نسبتا خوبی دارم یه چند وقتیه که دوستام بهم پیشنهاد دادن که مشغول ترجمه چندتا کتاب نسبتا بدردبخور توی رشته تحصیلی خودمون بشیم. تا اینجوری هم بتونیم یه کار مثبتی برای رزومه انجام داده باشیم و هم اگه شد(خیلی برام مهم نیس) یه پولی ازش دربیاریم. سوالم درباره لایسنس و حق کپی رایته!!! خوب توی ایران کپی رایت رعایت نمیشه. 1.اگه ما این کتاب رو ترجمه کنیم بدون اجازه از نویسنده و ناشر، آوردن ترجمه این کتاب در رزومه برای استفاده در دانشگاههای خارج از کشور ایراد ایجاد میکنه؟ ممکنه چه اتفاقی بیفته؟؟؟ 2.برای استفاده داخلی چطور؟ یعنی توی رزومه ای که برای دانشگاههای ایران هست هم مشکل ایجاد میکنه؟ 3.برای اجازه گرفتن جهت ترجمه باید با ناشر صحبت کرد یا نویسنده؟؟ 4.آیا از مسائل مربوط به گرفتن لایسنس از ناشر یا نویسنده اطلاعاتی دارید؟؟ یعنی با یه ایمیل احتمالا حل میشه یا باید طی قراردادی مبلغی پول پرداخت بشه؟ 5.در صورت ترجمه کتاب بدون لایسنس و در صورت آگاه شدن ناشر اصلی از ترجمه کتاب، برای خروج از کشور برای ادامه تحصیل مشکل پیش میاد؟
NO PAIN NO GAIN
17-03-2012, 10:46 PM
(17-03-2012, 08:50 PM)mechanical-eng نوشته: 3.برای اجازه گرفتن جهت ترجمه باید با ناشر صحبت کرد یا نویسنده؟؟این بخش رو من میتونم جواب بدم، چون خودم تقریبا مراحلش رو طی کردم...شما باید اجازه از ناشر بگیری...البته انتشاراتی که کتاب شما را چاپ خواهد کرد از ناشر باید اجازه بگیره، این اجازه هم باید به صورت کتبی باشد و معمولا ناشر خارجی یک پولی ابتدا دریافت می کنه و بعد به ازای هر تجدید چاپ ... (بیشتر توافقی هستش) The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
18-03-2012, 02:08 AM
(17-03-2012, 08:50 PM)mechanical-eng نوشته: سلام بابک جانراستش من از جزئیات قوانین خبر ندارم، ولی به طور کلی برای شما به عنوان مترجم مشکل خاصی نباید ایجاد بشه و این وظیفه ناشر هست که مسائل قانونی رو حل کنه و از ناشر کتاب اصلی اجازه بگیره. در نتیجه در پاسخ به سوالهاتون باید بگم که: ۱ و ۲. بعید میدونم مشکل خاصی برای شما ایجاد بشه. ۳. همون طور که MaMi گفت باید از ناشر اجازه بگیرید. ۴. اطلاعات دقیق ندارم، ولی بعید میدونم که با یک ایمیل حل بشه و معمولا قراردادی وجود خواهد داشت و ناشر اصلی مبلغ یا درصدی از فروش رو دریافت میکنه. ۵. احتمالش کمه و همون طور که گفتم ناشر کتاب ترجمه شده هست که باید قانون کپیرایت رو رعایت میکرده. جهت اطمینان توصیه میکنم که با کسی که از جزئیات قوانین آگاهی بیشتری داری هم مشورتی بکنید یا خودتون با جستجو در اینترنت سعی کنید که جواب قطعیتری پیدا کنید. در نهایت این رو هم اضافه کنم که ترجمه کتاب میتونه نکته مثبتی در رزومه شما باشه و قطعا کار مثبتی در جهت پیشبرد دانش در کشور خواهد بود، ولی برای گرفتن پذیرش تاثیرش اون قدر زیاد نیست و شانس شما رو خیلی بیشتر نخواهد کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
سلام بابک جان
سال نو شما مبارک یه راهنمایی می خواستم ازتون. من پذیرشم از دانگشاه کنتیکات هم قطعی شد ولی همچنان خیلی مردد هستم که اینو انتخاب کنم یا Oregon State University . بعضیا میگن چون کنتیکت رنک عمومی خیلی بهتری داره (53) و به دانشگاه ها و شهرهای بزرگ معروف شرق نزدیک تره انتخاب بهتریه و در آینده هم برای شغل تاثیر گذارتره. اورگان استیت رنک عمومیش 138 هست ولی شرایط زندگی و شهرو آب و هوا بهتر هست. در مورد کنتیکت استادم از الان مشخصه . استاد جوون هست و من جز اولین دانشجوهای دکتراش خواهم بود. اورگان سابقه کار و مقالشون بیشتر هست و استادم مشخص نیست و سال اول گردشی هستم. کلا چون هیچ تصور و تجسمی از زندگی در امریکا ندارم تصمیم برام سخت شده. نمیدونم برم شرق بهتره یا غرب. واینکه از کدوم دانشگاه با کدوم رنک فارغ التحصیل بشم توی اینده م چقدر تاثیر داره. واینکه برای رشته من که داروسازی مولکولی هست فرصت های شغلی یا گسترش شرکت های مرتبط توی شرق بیشتره یا غرب. من لینک استاده دانشگاه کنتیکت و دپارتمان و استاد اورگان که بیشتر باش درارتباطم و دپارتمانشو میذارم شاید برای نظر لازم بشه http://homepages.uconn.edu/~mjb10021/index.html http://pharmacy.uconn.edu/ http://people.oregonstate.edu/~mahmudt/index.html http://pharmacy.oregonstate.edu/ مرسی
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
21-03-2012, 10:39 AM
بهنوش جان
سال نو شما هم مبارک و تبریک به خاطر گرفتن پذیرشهای متعدد. از نظر رنک کلی که بخواهیم نگاه کنیم، دانشگاه Connecticut رنک بسیار بهتری داره و به این خاطر خیلی نمیشه به خاطر آب و هوا راحت از کنارش گذشت. ضمن این که با شهرهای بزرگ امریکا هم فاصله چندانی نداره و به تعداد بیشتری از شهرهای بزرگ نزدیکه، اما در عوض تازه کار بودن استاد شما در کانکتیکات نکته منفی هست و گاهی کار کردن با استادهای تازه کار چندان ساده نیست و انتظاراتشون از دانشجو گاهی غیرمعقوله. هر چند که شما مجبور نیستید تا آخر با این استاد ادامه بدید و اگر خیلی مشکلساز باشه، راحت میتونید استادتون رو عوض کنید. در مورد آینده شغلی به نظرم فاکتور محل جغرافیایی دانشگاه خیلی مهم نیست. من از گسترش شرکتهای داروسازی در امریکا اطلاعی ندارم، اما شما برای کار میتونید به هر شرکتی در هر جای امریکا رزومه بفرستید و شهری که درش تحصیل کردید نقش چندان مهمی در پیدا کردن کار نداره و حتی اگر شرکتهای داروسازی در غرب بیشتر باشند و شما در شرق تحصیل کرده باشید، اهمیتی نداره. با توجه به همه نکات بالا اگر من بودم، احتمالا به خاطر رنک بهتر دانشگاه کانکتیکات، کانکتیکات رو انتخاب میکردم.
24-03-2012, 07:39 AM
سلام. من سوالی در فروم روادید آمریکا مطرح کردم که به دلیلی که همونجا نوشتم نیاز خیلی ضروری و فوری به پاسخهای اون تا قبل از دو روز دیگه دارم. بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%B1%DB%8C امیدوارم سوالم رو جای مناسبی مطرح کرده باشم. میدونم که نوشتید ممکنه نتونید سریع جواب بدین ولی امیدوارم اینجا به چشم شما و بقیه کاربران بخوره و بتونم جواب سوالهام رو به موقع پیدا کنم. با تشکر.
24-03-2012, 02:22 PM
ممنون که سوالتون رو در انجمن مربوطه پرسیدید. من تا اونجا که اطلاع داشتم، سعی کردم جواب بدم.
28-03-2012, 01:04 PM
سلام بابک جان
سال نو شما مبارک 1 سوال داشتم از خدمتتون من قبلا تصمیم داشتم رو امنیت کار کنم اما یکی از استادام رای امو زد الن تصمیم گرفتم رو هوش کار کنم اما موندم رو کدوم مبحث برم کار کنم استادم میگه برو رو medical image processing کار کنک خوبه به نظر شما؟ شماپیشنهاد بهتری دارید؟ ممنون میشم راهنمایی م کنید
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
|
|