27-04-2012, 09:44 AM
(27-04-2012, 06:37 AM)MAJID نوشته: در صورت چه اندازه تفاوت در مدارک تحصیلی قبلی با phd واحد اضافی در دانشگاه میگذارند؟در مورد خود من، بعد از این که من ثبتنام کردم دانشکده از استاد راهنمای من خواست که خودش مدارک من رو نگاه کنه و اگر موردی هست که لازمه من دوباره بگذرونم یا قبلا نگذروندم و لازمه به دانشکده بگه. فکر میکنم در این زمینه که چقدر اختلاف باشه خیلی قانون مشخص نیست و احتمالا اگر سیلابس درسی که شما گذروندید نزدیک باشه نیازی به گذروندن مجدد درس نیست.
منظور متن زیر دقیقا چی هستش ؟
Note: Applicants with deficiencies in their baccalaureate courses may
be admitted to the MS Program and allowed to take undergraduate courses
at Northeastern University concurrently with certain graduate courses.
Students admitted with deficiencies must remove them within the first
year of graduate study. Applicants for the PhD Program must meet all
admission requirements.
این متن هم گفته که دانشجویانی که پذیرش ارشد میگیرند اگر درسهایی رو نگذرونده باشند، میتونند این درسها رو همزمان با درسهای ارشد بگذرونند ولی باید حتما تا پایان سال اول تمام واحدهای پیش نیاز رو پاس کنند. دانشجویان دکترا لازمه که برای گرفتن پذیرش همه پیشنیازهای لازم رو گذرونده باشند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.