درود بر آقا بابک گل
میخواستم در صورت امکان یه مشاوره به من بدی ببینم چه تصمیمی بگیرم بهتره
من لیسانس سخت افزار از دانشگاه آزاد با معدل 13.5 دارم امسال کنکور ارشد دادم تا 10روز دیگه نتیجش میاد احتمال زیاد شهید بهشتی معماری کامپیوتر(مجازی) قبولم
تمکن مالیم بد نیست حدود 20میلیون تومانی پس انداز دارم
مدرک زبان ندارم و انگلیسیم میشه گفت متوسطه یعنی برا تافل و gre باید 3-4 ماهی رو سخت تلاش کنم و البته در یادگیری زبان خیلی سرعتم بالاست
1ماهیه که بیکارم و یک هفتس که روزی 6 ساعت زبان کار میکنم
برا ادامه تحصیل علاقم بیشتر به معماری کامپیوتره.
با این تفاسیر به نظرت برم ارشد همین شهید بهشتی و در این مدت مدارک زبان بگیرم ومعدل ارشد خوبی بگیرم و paper تهیه کنم و بعد برا دکترای آمریکا اقدام کنم
یا
از همین الان برم دانشگاههای اطراف ایران مثل ارمنستان و آذربایجان و... ارشد بگیرم و مدرک زبان و paper بعد برا آمریکا اقدام کنم
یا
برم یکی از کشورهای اروپا با خرج خودم و بعد برا فاند آمریکا اقدام کنم
و اگر شهید بهشتی قبول نشدم و غیر انتفاعی مشهد قبول شدم چی برم یا نه اصلا بیخیالش شم
ازت خیلی ممنونم که با صبر و حوصله به سوالات بچه ها جواب میدی
میخواستم در صورت امکان یه مشاوره به من بدی ببینم چه تصمیمی بگیرم بهتره
من لیسانس سخت افزار از دانشگاه آزاد با معدل 13.5 دارم امسال کنکور ارشد دادم تا 10روز دیگه نتیجش میاد احتمال زیاد شهید بهشتی معماری کامپیوتر(مجازی) قبولم
تمکن مالیم بد نیست حدود 20میلیون تومانی پس انداز دارم
مدرک زبان ندارم و انگلیسیم میشه گفت متوسطه یعنی برا تافل و gre باید 3-4 ماهی رو سخت تلاش کنم و البته در یادگیری زبان خیلی سرعتم بالاست
1ماهیه که بیکارم و یک هفتس که روزی 6 ساعت زبان کار میکنم
برا ادامه تحصیل علاقم بیشتر به معماری کامپیوتره.
با این تفاسیر به نظرت برم ارشد همین شهید بهشتی و در این مدت مدارک زبان بگیرم ومعدل ارشد خوبی بگیرم و paper تهیه کنم و بعد برا دکترای آمریکا اقدام کنم
یا
از همین الان برم دانشگاههای اطراف ایران مثل ارمنستان و آذربایجان و... ارشد بگیرم و مدرک زبان و paper بعد برا آمریکا اقدام کنم
یا
برم یکی از کشورهای اروپا با خرج خودم و بعد برا فاند آمریکا اقدام کنم
و اگر شهید بهشتی قبول نشدم و غیر انتفاعی مشهد قبول شدم چی برم یا نه اصلا بیخیالش شم
ازت خیلی ممنونم که با صبر و حوصله به سوالات بچه ها جواب میدی