30-01-2013, 10:33 AM
(28-01-2013, 05:27 PM)javadn نوشته: با سلام ،شرایط شما در کل بد نیست. نقطه ضعف شما معدل لیسانسه که متاسفانه تاثیرش هم در گرفتن پذیرش زیاده. راه حلش نمره خوب GRE و داشتن مقاله است. نمره GRE شما نسبتا خوبه ولی AW رو یک کم پایین شدید. اگر AW رو ۴ یا بیشتر شده بودید، از نظر نمره GRE خیالتون راحت بود. همچنین اگر بتونید حداقل یک مقاله از کار فوق تون در بیارید میتونه تا حدی شرایط رو بهتر کنه، اما باز بین این مقاله و GRE تاثیر GRE خیلی بیشتره.
شرایط من به صورت زیر است:
لیسانس: مهندسی کامپیوتر معدل:13/13 دانشگاه صنعتی امیرکبیر
ارشد: مهندسی IT(شبکه)، معدل 17.75 دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مقاله:صفر
تافل: 98
GRE: Verbal:152, Q:163, AW:3.0
دانشگاه هایی مانند South Carolina, UTAH, Syracuse, FIT, Stony Brook, North Eastern, UCI اپلای کرده ام.
ممنون می شون اگر نظرتون را درمورد شرایط من بفرمایید.
در ضمن اینکه می فرمایید رنک 150 تا 200 منظور رنک جهانی (مثلا QS) است یا رنک رشته در دانشگاه در آمریکا (مانند آنچه که در USNEWS آمده،البته من بیشتراز 130 در آن ندیده ام).
برای جاهای دیگر و یا سال آینده هم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم.
با تشکـر
به هر حال با شرایط حاضر به نظر من برای رنک حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ شانس دارید. منظور من از رنک وقتی در مورد دانشگاههای امریکا صحبت میکنم رنک USNEWS هست. در رنکینگ USNEWS تا رنک ۱۵۰ هست و تعدادی از بقیه دانشگاهها که رنکشون حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست هم بدون رنک در لیست آورده میشه. برای دانشگاههایی که رنکشون بالای ۱۵۰ هست میتونید به رنکینگهای دیگه هم مراجعه کنید.
ضمنا توجه داشته باشید که رنکهایی که من پیشنهاد میکنم کاملا حدودی هستند و صرفا بر اساس نظرات و تجربیات شخصی من هست. چه بسا خود شما اقدام کنید و استادی در دانشگاهی با رنک بسیار خوب از کار شما خوشش بیاد و بهتون پذیرش بده. این جور موارد در گرفتن پذیرش زیاد پیش میاد و در گرفتن پذیرش شانس هم بیتاثیر نیست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.