(13-10-2013, 01:19 AM)'Babak' نوشته:راستش من تجربیاتم در مورد کار کردن در کانادا به طور کلی خیلی کمه و در مورد رشته علوم انسانی هم چندان اطلاعاتی ندارم، اما به طور کلی در کشورهایی مثل امریکا یا کانادا شما اگر دوره دکترا رو در دانشگاه خوب بگذرونید و مقالات مهمی بتونید در این دوره چاپ کنید، احتمال پیدا کردن کار در دانشگاه به عنوان استاد وجود داره. بر این اساس و با فرض این که رشته علوم انسانی هم مثل رشتههای فنی باشه، حدس میزنم که مشکل چندانی برای پیدا کردن کار نداشته باشید، اما همون طور که گفتم اطلاعات و تجربیات من کمه و بهتره از دوستانی که در این زمینهها سررشته دارند بیشتر پرس و جو کنید.
متاسفانه و یا خوشبختانه دوستان این سایت تخصصشون 98/5% در رابطه با اوضاع و موارد مورد نیاز رشته های فنی مهندسی، پزشکی و زیر شاخه های اون هست(سوای مباحث کلی جریان پذیرش). من واقعآ از زحمات و تلاشهاتون و وقت گذاشتن هاتون ممنون هستم. اما نیازهای دانشجویان علوم انسانی چندان در اینجا پوشش داده نمیشه. آیا سایت های مشابه و معتبر دیگه ایی رو می شناسید که جهت فعالیتشون شبیه به همین سایت باشه با افراد متخصص و دلسوز که نقصی رو که در بالا ذکر شد کمتر داشته باشن. اگر هست لطفآ معرفی کنید. با تشکر.