20-05-2014, 12:15 PM
(20-05-2014, 10:33 AM)'Babak' نوشته:راستش من الان دقیقا یادم نیست که آیا این خبر صحت داره یا خیر، اما با توجه به این که ممکنه درست باشه و علاوه بر اون قوانین گاهی تغییر میکنه و حتی اگر الان درست نباشه، ممکنه ۵ سال دیگه بگن که شما حتما باید مدرک ارشد رو هم داشته باشید، به نظرم بهتره که برای محکمکاری هم که شده مدرک ارشد رو هم در طی دکترا بگیرید. در پذیرش دکترای مستقیم، خیلی از اوقات این طور نیست که مدرک فوق لیسانس شما به طور خودکار بعد از دو سال آماده باشه. در خیلی از مواقع شما باید از دانشگاه درخواست مدرک ارشد بکنید و بسته به رشته و قوانین دانشگاه یا باید تز ارشد رو بنویسید یا این که امتحانهای مورد نیاز برای گرفتن مدرک ارشد رو بدید. به هر حال، تقریبا در همه موارد این امکان وجود داره که در حین خوندن دکترای مستقیم، مدرک ارشد رو هم دریافت کنید و به تحصیل خودتون در همون دانشگاه ادامه بدید.
ممنون از راهنماییتون
پس اینجور که متوجه شدم اگه دکتری مستقیم پذیرش بگیریم بعد از تقریبن 2 سال ارشد اگه به دانشگاه بگیم ارشد رو بذه اون دانشگاه با توجه بن قوانینش میگه یا لمتحان بده یا تز بنویس یا یه همچین چیزایی وبعد مدرک ارشد امادس در ضمن میشه همچنان در همون دانشگاه به دکتری ادامه داد درسته همین جوریه ؟
پس اینجور که متوجه شدم اگه دکتری مستقیم پذیرش بگیریم بعد از تقریبن 2 سال ارشد اگه به دانشگاه بگیم ارشد رو بذه اون دانشگاه با توجه بن قوانینش میگه یا لمتحان بده یا تز بنویس یا یه همچین چیزایی وبعد مدرک ارشد امادس در ضمن میشه همچنان در همون دانشگاه به دکتری ادامه داد درسته همین جوریه ؟