28-11-2011, 11:38 AM
سلام.آیا برای رشته ی گرافیک دیزاین دانشگاه های آمریکایی شرایط بورس دارن؟؟؟و اینکه آزمون
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشتههای فنی از کشور امریکا
|
28-11-2011, 11:38 AM
سلام.آیا برای رشته ی گرافیک دیزاین دانشگاه های آمریکایی شرایط بورس دارن؟؟؟و اینکه آزمون
28-11-2011, 12:18 PM
(28-11-2011, 11:38 AM)4445377 نوشته: سلام.آیا برای رشته ی گرافیک دیزاین دانشگاه های آمریکایی شرایط بورس دارن؟؟؟و اینکه آزموناطلاعات من در مورد این رشته خیلی محدوده، ولی تا اونجا که اطلاع دارم گرفتن بورس برای رشته طراحی گرافیک در امریکا به هیچ وجه ساده نیست. سوال بعدیتون هم مشخص نیست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
30-11-2011, 02:32 PM
با درود : عذر میخوام که این سوال رو مجددمطرح میکنم ( چون در تاپیک مربوط به تحصیل در کره مطرح کردم ) من لیسانس ادبیات فارسی دارم و اگر میشه شرایط تحصیل در کره جنوبی را بطور کامل برایم توضیح بدهید ضمنا من قصد دارم در رشته زبان ملل و یا رشته های مشابه تحصیل کنم . ممنون
01-12-2011, 11:52 AM
درود
ای کاش که میتونستم کمکی بکنم، اما اگر پست اول یا عنوان تاپیک رو ببینید میتونید حدس بزنید که اطلاعات من در مورد رشته شما و کشور کره جنوبی ناچیزه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
01-12-2011, 06:29 PM
سلام بابک جان
میتونی در مورد دوره post doc به خصوص در آمریکا توضیح بدی و اونو با دکترا مقایسه کنی؟ مثلا سوال ها اینان: باید اپلای کرد براش؟ فاند داره؟ تحت نظر استاد راهنما هستی؟ دانشجو میتونی بگیری؟ چند وقته؟ چرا اکثر استادا تو پروفایلشون فقط تا دکتراشون رو نوشتن؟یعنی بیشتر دمترا نخوندن؟ مدرک دکترا مهمتره یا فوق دکترا(برای تدریس و کار در بازار) . . . ممنون نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
02-12-2011, 12:54 AM
دوره post doc فوق دکترا نیست و کسی به خاطر post doc مدرک نمیگیره. اصولا چیزی به اسم فوقدکترا (حداقل در امریکا) وجود نداره. دوره post doc رو معمولا افرادی که مایلند بعدا استاد دانشگاه بشن میگذرونند و در طی این مدت به تعداد مقالاتشون اضافه میکنند و زیر نظر استادی کارهای تحقیقاتی انجام میدهند. بعضیها سعی میکنند با نوشتن research proposal از موسسات مختلف برای تحقیقاتشون fund بگیرند. گرفتن fund از موسسات در رزومه کسانی که مایلند استاد دانشگاه بشن خیلی مهمه و نکته مثبت مهمی محسوب میشه.
برای post doc هم باید اپلای کرد، ولی اپلای به این صورته که با خود استاد مستقیما تماس میگیرید و معمولا از طریق روال عادی پذیرش دانشگاه انجام نمیشه. post doc عملا شغله و post docها حقوق دریافت میکنند و گاهی تعدادی از دانشجوها زیر نظر post docها کار میکنند، ولی post docها مثل استادها نیستند که در پروسه پذیرش دخیل باشند و برای خودشون دانشجو بگیرند، بلکه معمولا دانشجویانی فعلی دانشگاه ممکنه زیر نظر post docها کار کنند. طول دوره post doc ثابت نیست و بسته به شخص و استاد مربوطه متغیره و معولا بین یک تا سه سال هست.
بابک جان این قضیه گرفتن فاند از موسسات برای انجام تحقیقات(علی الخصوص پایان نامه) و ذکر اون در رزومه،برای کسانی که در مقطع دکتری هم اپلای می کنند مثبت و مفید است یا تاثیر چندانی برای این گروه نداره؟
ممنون پی اس:البته فعلا منظورم موسسات داخلی و شرکت هاست و نه خارجی ها " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
02-12-2011, 12:38 PM
درود،
من این نکته را اضافه کنم که گرفتن فاند از مراکز تحقیقاتی بزرگ بین الملی بسیار رقابتی است و افرادی موفق خواهند بود که CVقوی یا بعبارتی مقالات عالی در مجلات بسیار معتبر چاپ کرده باشند. بنابراین اگر کسی عنوان کند که مثلا من با ارشد و حتی دانشجوی دکترا توانسته ام گرانت از فلان مرکز معتبر بگیرم کمی غیرطبیعی است. چون کار گرفتن فاند بیشتر برعهده اساتید است نه دانشجویان. در فرایند تصویب پروپوزال توسط مراکز تامین کننده فاند هموراه داوران بسیار قوی انتخاب خواهند شد و یک نکته بسیار مهم که در تصمیم گیری داوران موثر خواهد بود CV فردی است که پروپوزال را نوشته است. مرسی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست.. (02-12-2011, 11:26 AM)Nasim67 نوشته: بابک جان این قضیه گرفتن فاند از موسسات برای انجام تحقیقات(علی الخصوص پایان نامه) و ذکر اون در رزومه،برای کسانی که در مقطع دکتری هم اپلای می کنند مثبت و مفید است یا تاثیر چندانی برای این گروه نداره؟گرفتن فاند برای تحقیقات میتونه برای گرفتن پذیرش دکترا هم تاثیر داشته باشه ولی اهمیتش در حد اهمیتی که برای گرفتن هیات علمی داره نیست. ضمن این که گرفتن فاند از موسسات داخلی و با رقمهای پایین فکر نمیکنم کمک خیلی زیادی به گرفتن پذیرش دکترا بکنه. فاندهایی که من در پست قبل گفتم معمولا فاندهای بزرگ با رقمی حدود حداقل ۱۰۰ هزار دلار هستند.
05-12-2011, 03:30 AM
(02-12-2011, 01:04 PM)Babak نوشته: گرفتن فاند برای تحقیقات میتونه برای گرفتن پذیرش دکترا هم تاثیر داشته باشه ولی اهمیتش در حد اهمیتی که برای گرفتن هیات علمی داره نیست. ضمن این که گرفتن فاند از موسسات داخلی و با رقمهای پایین فکر نمیکنم کمک خیلی زیادی به گرفتن پذیرش دکترا بکنه. فاندهایی که من در پست قبل گفتم معمولا فاندهای بزرگ با رقمی حدود حداقل ۱۰۰ هزار دلار هستند.بابک جان اینجا یه چیزی که بعضی وقت ها پیدا میشه اینه که یه سری شرکت ها به دانشگاه ها اعلام میکنن احتیاج به دانشجوی در حال تز نوشتن دارن (thesis worker) و معمولا باهاشون قرار داد میبندن یه پولی بهشون میدن در حد چند هزار یورو که تزشون رو برای اون کمپانی بنویسن (موضوع رو کمپانی تعیین میکنه) و دانشجو ها هم معمولا برای اینکه کیس واقعی برای تزشون دارن استقبال میکنن... 1. این توی آمریکا چقدر باب هست؟ اگه هست به همین مبلغ؟ 2. شانس قبولی برای دکترا رو زیاد میکنه؟ مرسی از زحمت ها و کمک هات بسیار زیاد راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز |
|