05-12-2011, 04:13 AM
(05-12-2011, 03:30 AM)spt نوشته: بابک جاندر امریکا هم چنین چیزی ممکنه اتفاق بیافته، ولی معمولا پول به استاد یا دانشگاه پرداخت میشه و بعد استاد یا دانشگاه پول رو به دانشجو میپردازه. مبلغش اما فرق میکنه. دانشجوی تمام وقت در امریکا حداکثر مبلغ مشخصی میتونه حقوق بگیره که حدود ۲۰۰۰ دلار در ماه هست. البته این مبلغ بسته به ایالت و دانشگاه و غیره ممکنه چند صد دلار کمتر و بیشتر باشه، ولی در همین حدوده. شرکتها اگر مایل باشند قبول میکنند که علاوه بر حقوق دانشجو شهریه دانشجو رو هم پرداخت کنند. ضمن این که کار لزومی نداره که محدود به تز باشه و ممکنه دوره طولانیای رو پوشش بده. مثلا شرکت Mozilla که مرورگر Firefox رو تولید میکنه مخارج بیشتر دوره دکترای یکی از دوستان من رو پرداخت کرد، چون از کارش خوششون اومده بود و بعد از فارغالتحصیلی هم در همون شرکت Mozilla استخدام شد. از این موارد هست، اما خیلی زیاد و متداول نیست و بیشتر چنین موقعیتهایی بعد از این ایجاد میشه که یک دانشجو برای دوره internship به یک شرکت میره و شرکت با کار دانشجو آشنا میشه.
اینجا یه چیزی که بعضی وقت ها پیدا میشه اینه که یه سری شرکت ها به دانشگاه ها اعلام میکنن احتیاج به دانشجوی در حال تز نوشتن دارن (thesis worker) و معمولا باهاشون قرار داد میبندن یه پولی بهشون میدن در حد چند هزار یورو که تزشون رو برای اون کمپانی بنویسن (موضوع رو کمپانی تعیین میکنه) و دانشجو ها هم معمولا برای اینکه کیس واقعی برای تزشون دارن استقبال میکنن...
1. این توی آمریکا چقدر باب هست؟ اگه هست به همین مبلغ؟
2. شانس قبولی برای دکترا رو زیاد میکنه؟
مرسی از زحمت ها و کمک هات بسیار زیاد
در مورد این که چنین مواردی چقدر شانس دکترا رو زیاد میکنه، سخت میشه نظر داد، ولی به هر حال نکته مثبتی هست و ممکنه تا حدودی تاثیرگذار باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.