(15-04-2014, 11:32 AM)'rud' نوشته: سلام، من از یه دانشگاه تو آمریکا حدود 10-12 روز پیش پذیرش گرفتم، و اونا چند تا فرم Admission Documents; Confirmation Reply Form; Financial Certification Form رو برام تو همون ایمیل اول فرستادند.1- حالا اگه من بخوام Defer کنم برای ترم بهار باید چی کار کنم. فقط یه ایمیل خشک و خالی باید بزنم؟ بینم اونا چی می گن. آخه من در به در دارم دنبال اون 42000$ ی می گردم (BS) که باید بخوابونم تو حساب و هنوز نتونستم کاری کنم.
2- اصل مدارک لیسانس و فوق رو کی باید بفرستم
3- می تونم برای ویزا اقدام کنم بعد اونا I-20 بفرستند بعد من بهشون بگم می خوام دیفر کنم؟ اینطوری برای visa تا آخر ماه آذر یا وسطای دی که دیگه باید برم مشکلی پیش نمی آد.
3- به چیزی هم به نام 300$=deposit tuition هستش که من نمیدونم اینو تو فرم ها برای چی می خواد.
با اجازه MIKE عزیز یک نکته بگم که سال پیش من سه تا از دانشگاهها رو بدون اینکه بحثی از I-20 بشه به ترم بعدی دیفر کردم و موافقت کردن حتی یکیش دوباره نامه پذیرش فرستاد! مرامو باش خدایی!.(البته یکیش گفت باید 30 دلار بدی ولی بقیه خیر گفتن روال اداریتون انجام شد و فقط گفتن به دانشکده ایمیل بزن و بگو که موافقت کردن.)
البته به قول MIKE گرامی ممکنه بعضی از دانشگاهها موافقت نکنن.
بدون I-20 هم که اصلا نمیشه رفت واسه مصاحبه و بحث ویزا و اول باید BS رو بدید و مدارک لازم تا I-20 بیاد. اصلا همون BS رو باز سفارت میخواد ازتون حتی اگه دانشگاه نخواد که محاله!
بااحترام
البته به قول MIKE گرامی ممکنه بعضی از دانشگاهها موافقت نکنن.
بدون I-20 هم که اصلا نمیشه رفت واسه مصاحبه و بحث ویزا و اول باید BS رو بدید و مدارک لازم تا I-20 بیاد. اصلا همون BS رو باز سفارت میخواد ازتون حتی اگه دانشگاه نخواد که محاله!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.