30-05-2012, 07:37 PM
(30-05-2012, 01:10 PM)yaghoub نوشته: سلامسلامبرای آمریکا موقعی که من اپلی میکردم توی قسمت اپلیکیشن ۱ جا بودش که باید اسم استادو و آدرس ایمیلشو میذاشتی بعدش اونم برا استاد ۱ لینک میفرستد که اون توش هر کاری میخواست میکرد! من ۱ کی از استادم ۱ چیزی شده بود در حد معاونت وزیر لذا حالو حوصله این کارارو نداشت کاری که میکرد این بود که اون لینکو برا من فوروارد میکرد منم برا خودم هرچی دوست دشتم مینوشتم و بعدشم خالص. تعداد خیلی کمی از دانشگاها کاغذی کار میکنند دیگه! لذا این موضوعی که میگی آسان معنی نداره.بعدشم شما باید حتما با استادت رابطه خوبی بر قرار کنی و خوب ایشون هم که ایمیل داره حتما میدون چی کار کنه.
یک سوال درباره توصیه نامه هایی که باید از استادامون بگیریم.
من ترم دیگه ارشدم تموم میشه و احتمالا بعدش دیگه استادامو نبینم.اگه توصیه نامه هامو بگیرم و مثلا دو سال دیگه بخوام برای دکترا اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟یعنی توصیه نامه ها از نظر زمانی اعتبار محدودی دارن؟و سوال دیگه اینکه باید قبل از گرفتن توصیه نامه دانشگاهی که قصد دارم برم مشخص باشه؟
مثلا برای ارشد که میخواستم بیام ترکیه بعد از اینکه نامه پذیرشم به دستم رسید رفتم پیش دوتا از استادای کارشناسیم و ازشون توصیه نامه گرفتم و اونا هم بالای برگه نام دانشگاه و انستیتویی رو که میخواستم برم نوشتن.مثلا به دانشگاه .... انستیتوی ... سوالم اینه که برای دکترا هم باید اول دانشگاه مقصد معلوم باشه بعد توصیه نامه ها رو بگیریم یا اینکه میشه متنش رو جوری تنضیم کرد که چه چیز عمومی باشه و بشه به هر دانشگاهی ارائه کرد.
شاید سوالم مشکل داشته باشه ولی چون اطلاعی ندارم میپرسم.