08-06-2012, 07:49 AM
(07-06-2012, 09:13 PM)ahmadpashaei نوشته: با سلام مایک عزیز
من احتمال زیاد امسالم اپلای کنم (درسم آخر بهمن تمام میشه)و میخوام بدونم الان که هنوز استادامو پیدا نکردم و حتی دانشگاه های مقصدم رو،از برنامه عقبم؟آخه تو ترمم و خیلی خیلی فشار میارن بهمون + کلاس زبان دیگه وقتی نمیذاره برام و تا مرداد نمیتونم اینکار بکنم. نظرت چیه؟البته برای مکاتبه با استادا که باید از اواسط شهریور شروع کرد دیگه؟
سلام به شما
من درباره آمریکا فقط نظر میدم. کانادا و اروپا رو نمیدونم.
جواب کوتاه: بله همینطوره
جواب تفصیلی:
منم ۱ روزی مس شما بودم. با همین شرایط و تقریبند می فهمم چی میگید. باید حواستون جم باشه که اشتباه نکنید. برای اینکه به استادا ایمیل بزنید و اونها هم جوابتون رو بدند باید رزومه خوبی داشته باشید. الان همه توی تعطیلات هستند و تقریبند دانشگاه نیمه تعطیل پس کسی جواب شمارو نمیده. بهترین موقع همون اواسط شهریور. بعضی یا فک میکنند که از همون اول استادها فاند رو میدند. در صورتی که خیلیها بعد از اومدن به اینجا فاند رو میدند. پس باید امتحان کنید ببینید چی میشه. من خودم ۱۲۰۰ یا ۱۳۰۰ تا ایمیل زدم. تقریبا دانشگاه به درد بخوری نبود که ایمیل نزده باشم اونم نه ۱ بار بلکه چندین بار. از بین اونها ۱۰ تا جواب درست حسابی دادند و ۲-۳ فاند دادند که من ۱ کیشونو که از همه بهتر بود انتخاب کردم. یعنی ۱ چیزی نزدیک ۱ % لذا کلی راه در پیشه. کلی حواستون رو جم کنید که اشتباه نکنید.
امتحانای زبان رو دیگه حداکثر باید تا آخر نوامبر بدید. از الان نوشتن SOP و ... خیلی زوده. جاش زبان بخونید و معدل جمو جور کنید و استاد پیدا کنید.