07-03-2012, 02:29 PM
در این تایپیک دوستان می توانند اطلاعات خود را در رابطه با Wichita State University در موضوعاتی مانند سطح علمی دانشگاه، اعتبار دانشگاه و هر موضوع مرتبط با این دانشگاه ، به اشتراک بگذارند !
Wichita State University
|
07-03-2012, 02:29 PM
در این تایپیک دوستان می توانند اطلاعات خود را در رابطه با Wichita State University در موضوعاتی مانند سطح علمی دانشگاه، اعتبار دانشگاه و هر موضوع مرتبط با این دانشگاه ، به اشتراک بگذارند !
07-03-2012, 09:17 PM
من پارسال پاییز از این دانشگاه برای دکترای مکانیک پذیرش بدون فاند گرفتم. مدارکم دیر حاضر شده بود و اپریل اپلای کردم! اواسط ماه مِی جواب اومد. چون هم دیر شده بود برای ویزا و هم اینکه فاند نداشتم یه ترم دیفر کردم. هر چی به استادا ایمیل زدم جواب مثبتی نگرفتم و با دو سه تا دانشجوی ایرانی گروه مکانیکش هم که صحبت کردم گفتند در کل وضعیت فاندش جالب نیست. اینه که در اولین فرصت به دانشگاه اطلاع دادم که نمیام.
این دانشگاه در رشته هوا فضا قوی هست و رنک 41 رو داره (طبق USNEWS). شهر ویچیتا هم شهری است بسیار ارزون و با جمعیتی حدود 400 هزار نفر. در ضمن شهریه خود دانشگاه هم به نسبت ارزونه.
07-03-2012, 09:32 PM
درود
این دانشگاه تو کامپیوتر ساینس (بخصوص Network) اوضاعش بدک نیست و با سیسکو ارتباط تنگاتنگی داره نسبتا دانشجوی ایرانی زیاد هست تو این دانشگاه ضمنا خوبیه این دانشگاه برای دوستان بدون فاند اینه که درصورتیکه شما RA بگیرید، شهریه in state میشه...دراینصورت هزینه کل شما تقریبا معادل درآمد شما از RA بودن میشه You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
07-03-2012, 10:19 PM
مهیار عزیز ممنون از اطلاعاتی که دادی. اون جمله آخر رو می شه بیشتر توضیح بدی؟ من متوجه نشدم.
نقل قول: (07-03-2012, 10:19 PM)Pejman نوشته: مهیار عزیز ممنون از اطلاعاتی که دادی. اون جمله آخر رو می شه بیشتر توضیح بدی؟ من متوجه نشدم.درصورتیکه شهریه waive نشه، شما کلا بدون فاند بیاین؛ تا اونجاییکه من فهمیدم اگه تو بعضی دانشگاهها بیاین RA بگیرین، شهریه ای که پرداخت میکنین رو میتونین به شهریه دانشجوهای in state کاهش بدین(فکر کنم تو سایت دانشگاهها شهریه in state رو هم مینویسه)...که خب با شهریه دانشجوی اینترنشنال خیلی فرق داره درصورتیکه همون 20 ساعت RA در نظر بگیریم، و با توجه با هزینه زندگی پایین این شهر وپایین اومدن شهریه ...تقریبا (نه کاملا) دخل و خرج معادل هم میشه البته شاید این مورد ایالتی باشه (مطمئن نیستم)..چون شنیدم یکی دوتا دانشگاه تگزاس هم این کارو میکنن (فقط شنیده) You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
08-03-2012, 08:41 AM
منم برای Fall 2012 از اینجا پذیرش دارم دکترای صنایع، رنکش توی صنایع حدودای 50 هست ! وضعیت فاندش اصلن خوب نیست ! توی دپارتمان صنایعش که اکثر استاداش به من گقتن فاند ندارن یا اینکه دارن به ما نمیدن چند تا پوزیشن TA وجود داره که به اونایی میدن که اونجا دارن درس می خونن ! دانشجوهای ایرانیش زیادن و دو تا از دوستای من هم اونجان ! شهر خیلی ارزونیه و جون میده برای زندگی دانشجویی!
23-06-2012, 05:48 PM
سلام رفقا
من می خوام واسه دکترا ویچیتا رو اپلای کنم. اولا می خواستم بدونم واسه فان گرفتن اون هم با شرایط معدل 17.1 ارشد(هوافضا) و 16.5 لیسانس(مکانیک سیالات) و 4 تا مقاله ISI و سه تا توصیه نامه چقدر شانس پذیرش با فان برای دکترای مکانیک رو دارم. البته دو تا از مقاله هام هوافضایی و 2 تاش مکانیک سیالاتیه. نمره تافل و جی ار ای هم کمی بالا تر از میانگین این دانشگاهه. با این شرایط احتمال پذیرش با فان تو این دانشگاه هست؟ راستی من شنیدم در کل آمریکا به هوافضایی ها بد ویزا میده واسه همین مکانیک رو گفتم و الا رنکینگ این دانشگاه تو هوافضا خوبه(42).با یک استاد این دانشگاه هم به نام استاد رخ ساز صحبت کردم. نظر مثبتی داشت. ایشون که گفت واسه دکترا هوافضا ایرادی واسه تحصیل نیست. اما......
18-07-2013, 11:17 PM
سلام
این دانشگاه اصن تو USnews رنک نداره... چطوریاست؟ :| The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
19-07-2013, 03:53 AM
طبیعتا همه دانشگاهها در رنکینگ US News نیستند. رنکینگ US News در رشتهها معمولا ۱۵۰ دانشگاه برتر هر رشته رو در برمیگیره و بقیه دانشگاهها درش نیستند.
با این توضیح، همون طور که Armik هم گفته، اگر به رنکینگ رشته صنایع نگاه کنید، این دانشگاه رو میبیند: http://grad-schools.usnews.rankingsandre...ngs/page+3
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
در رشته های مهندسی رنکینگ کلی 105 هست: (best engineering schools)
http://grad-schools.usnews.rankingsandre...ngs/page+5 You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
|
|