03-09-2012, 02:06 AM
(03-09-2012, 01:03 AM)blur نوشته: می بخشین اگه این سوال ابتداییه. چون اطلاع ندارم. این عوض کردن روی کارت بطور دستی انجام میشه؟ بعدش اسکن و به ETS میل میشه؟بله دقیقا دوسته عزیز
amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS
|
03-09-2012, 02:06 AM
(03-09-2012, 01:03 AM)blur نوشته: می بخشین اگه این سوال ابتداییه. چون اطلاع ندارم. این عوض کردن روی کارت بطور دستی انجام میشه؟ بعدش اسکن و به ETS میل میشه؟بله دقیقا دوسته عزیز
03-09-2012, 03:07 AM
پس بهتره كه الان تو سنجش كدهارو وارد نكنيم نه؟
The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
03-09-2012, 04:16 AM
حالا تا موقعی که وقت داری از طریق ets اقدام کنی وایستا تا دانشگاهها تا حدودی مشخص بشن
بعدش از همون طریق ets اقدام کن؛ فوقش اگر هم عوض شد نظراتتت،شب قبل امتحان یا روز امتحان درستشون میکنی !! نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
03-09-2012, 12:16 PM
الان كسايى كه از سنجش ثبت نام كردن تو ets اكانت دارن؟ دسترسي بهش چجوريه؟
The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club" (03-09-2012, 12:16 PM)Omid نوشته: الان كسايى كه از سنجش ثبت نام كردن تو ets اكانت دارن؟ دسترسي بهش چجوريه؟من در سنجش ثبت نام کردم، از قبل هم در ETS اکانت داشتم ولی در ETS که نگاه میکنم در مورد امتحان 20 اکتبر چیزی در پروفایل من نیست! یادم است که یکی از دوستان گفته بود، برای اینکه این دو تا اکانت با هم مرتبط باشه باید مشخصات لاتین رو در هر دو مورد (سنجش و ETS) عینا یکسان وارد کنی ولی خب الان که نگاه میکنم در ETS و سنجش فرق داره مشخصاتم! ضمن اینکه دسترسی به هر کدوم با نام کاربری و کلمه عبور مخصوص به خودش است The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
03-09-2012, 01:04 PM
درود
تا جاییکه من میدونم، تا موقع امتحان چیزی در پروفایل ETS قابل مشاهده نیست. فکر میکنم کدی شماره ای بالای برگه ی امتحان هست که بعد از وارد کردن در پروفایل ETS شما میتونید نمره تون و ببینید یا ریپورتش کنید. :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
03-09-2012, 04:45 PM
توی پروفایل ETS من تا قبل اومدن نمره ، اسم وتاریخ آزمونی که توش شرکت کرده بودم بود وقتی هم نمره ها اومد جلوی همون اسم ازمونم بود.
ارتباط ایندو پروفایلم تا جایی که من میدونم و خودمم همین کارو کردم، با برداشتن registration numberروز آزمون بود (روی کارت بود گمونم) که وارد پروفایل ETS کردم . به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
03-09-2012, 07:09 PM
(03-09-2012, 01:04 PM)Pink Floyd نوشته: درود (03-09-2012, 04:45 PM)maryam4312 نوشته: توی پروفایل ETS من تا قبل اومدن نمره ، اسم وتاریخ آزمونی که توش شرکت کرده بودم بود وقتی هم نمره ها اومد جلوی همون اسم ازمونم بود.این دو حرف کاملا تایید میشن و درستند زمانی شما به پروفایل اصلیتون دسترسی دارین که شمارتون رو سر جلسه امتحان یادداشت کنین و با اون برین تو سایت(این برای کسایی هست که از طریق سنجش ثبت نام کردن نه اونایی که مستقیما از ets ثبت نام کردند) نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
17-09-2012, 07:35 AM
سلام
من میخوام امتحان IELTS بدم، زبان انگلیسیم خیلی خوبه،لیسانس زبان انگلیسی هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مقدار وقت بذارم و آیا کافیه که فقط نمونه سوالا رو کار کنم؟
سلام، در مورد گرفتن Admission Ticket سوال داشتم. می خواستم بدونم برادرم میتونه کارت رو بگیره که تهران دانشجوست؟؟ چون من خودم
شهرستانم و سخته که واسه گرفتن کارت بکوبم برم تهران....یا اینکه اگه روز آزمون بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا |
|