28-11-2013, 01:17 AM
سلام
برای کانادا واقعا تافل بهتره؟ تقریبا مطمئن بودم که آیلتس بهتره! بستگی به دانشگاه موردنظر نداره؟
ممنون
برای کانادا واقعا تافل بهتره؟ تقریبا مطمئن بودم که آیلتس بهتره! بستگی به دانشگاه موردنظر نداره؟
ممنون
amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS
|
28-11-2013, 01:17 AM
سلام
برای کانادا واقعا تافل بهتره؟ تقریبا مطمئن بودم که آیلتس بهتره! بستگی به دانشگاه موردنظر نداره؟ ممنون (28-11-2013, 01:17 AM)'گلچهره' نوشته: سلام بااجازه از دوستمون
دوست عزیز بهتر بدتر نداریم به اون صورت شما باید اون minimum requirement هایی که دانشگاه گفته یا واسه ایلتس یا تافل رو بدست بیارین حالا اینکه کدوم بهتره به شخص شما برمیگرده کلا دانشگاهی رو ندیدم که تافل قبول نکنه! از وبسایت دانشگاه هم چک کنید ولی کلا تافل بهتر از ایلتس هستش به نظر من البته
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
28-11-2013, 11:58 AM
(28-11-2013, 01:17 AM)'گلچهره' نوشته: سلام (28-11-2013, 09:14 AM)'Charming' نوشته: به شدت با حرف دوستمون موافقم
این روزا بهتر یا بدتر نداریم توهر کدوم نمره بالاتر بیارین، اون بهتره ! (25-11-2013, 01:16 AM)'گلچهره' نوشته: سلام Target Band 7
(21-09-2013, 08:00 PM)'roshanak25' نوشته: میتونین تو این لینک این 8 تا کتاب رو پیدا کنین
با 4 تای اول شروع کنین اگه وفت کافی دارین تا سطح تون برسه به یه حد قابل قبول بعدش 4 تای دوم ولی اگه وقت ندارین ، 4 تای دوم رو شروع کنین (من تازه دیدم، مثل اینکه شماره 9 هم اضافه شده! اونم میتونین مطالعه بفرمایید) http://www.cambridge.org/gb/elt/catalogu...cale=en_GB نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
08-01-2014, 09:43 PM
من دانشجوي ترم دوي كارشناسي هستم و ميخوام براي ارشد كه حدودا چار سال فرصت دارم پذيرش بگيرم (فقط آمريكا يا كانادا)
با توجه به قوانين اين دو كشور كدوم آزمون يا آزمونارو بدم بهتره؟ ميدونم تاقل واسه كانادا بهتره. لازمه جي آر اي هم بدم يا فقط تافل كافيه؟ در ضمن زمان مناسب واسه من كه چار سال وقت دارم كي هست؟ اگه زود تر بدم مدرك باز هم معتبر خواهد بود يا بايد فاصله ي بين آزمون و پذيرش كم باشه؟
12-01-2014, 06:31 PM
سلام امیر حسین عزیز خسته نباشی.
من فوق لیسانس مکانیک رو سال 1379 گرفتم.چند تا سوال داشتم. 1- برای پذیرش دکتری در آمریکاباید چند تاامتحان GRE بدم؟ 2- ایا میتونم برای فوق در رشته آمار بخونم.چون رشته لیسانسم مکانیکه؟ 3-معدل لیسانسم 16.24البته شاگرد اول شدم.ومعدل فوقم 16.3 از فردوسی،است.چقدر شانس پذیرش از آمریکادارم.؟ مقاله چیزی ندارم.
با اجازه امیرحسین گرامی
1- در اکثریت قریب به اتفاق موارد همون GRE General کفایت می کنه ولی برای اطمینان سایت دانشگاه موردنظر رو هم نگاه کنید که Subjective هم می خواهند یا خیر که برای رشته شما بعید هست. 2- فارغ التحصیلان رشته های مهندسی عموما پایه ریاضی قوی دارند و برای ورود به رشته های مرتبط با ریاضی و آمار مشکل چندانی ندارند. باز هم برای اطمینان می تونید ملزومات رشته موردنظر رو در سایت هر دانشگاهی که می خواستید برای اون اقدام کنید نگاه کنید. 3- با توجه به اینکه معدل هاتون خوب هست در صورتی که تاقل رو بالای 100 و GRE رو بالای 310 تا 320 بگیرید به نظرم شانس گرفتن پذیرش در رتبه های حدود 100 تا 300 رو خواهید داشت. در کل اگر بتونید توانمندی های پژوهشی خودتون مثل مقاله رو بهبود بدین ی تونید روی رتبه های بهتر امیدوار باشید. به ویژه با توجه به اینکه یک وقفه تقریبا 13 ساله بین تحصیلات شما وجود داره می بایست به شکلی نشون بدین که در این مدت در حال کار یا پژوهش در زمینه رشته خودتون بودین. (12-01-2014, 06:31 PM)'mehrab' نوشته: سلام امیر حسین عزیز خسته نباشی. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
19-01-2014, 03:48 PM
سلام [font]M1KE[/font] عزیز
ممنون از پاسخی که دادید.عرض کنم خدمت شما که من در این 13 سال گذشته گواهینامه های بین المللی در زمینه بازرسی جوش از انجمن تستهای غیر مخرب امریکا(ASNT-LEVEL I&II) گرفتم و سابقه کار تقریبا 16 سال تو زمینه مکانیک و بازرسی جوش در شرکتهای مختلف دارم که میتونم از این شرکتها نامه بگیرم.با این شرایط شانسم چطوره؟
19-01-2014, 10:43 PM
اگر برای همین زمینه یا زمینه های مرتبط با اون بخواهید در دکترا ادامه بدهید با نمره هایی که در پست قبل اشاره کردم شانس زیادی خواهید داشت. این مواردی رو که اشاره کردین رو هم به هر حال در رزومه خودتون بگذارید بی تاثیر نیست. برخی از استادها به تجربه کاری و عملی بها می دهند و برخی هم به کارهای پژوهشی و مقاله که این موضوع تا حد زیادی به نوع پروژه هایی که در دست دارند بستگی داره. می بایست جستجو کنید و افرادی رو پیدا کنید که به تیپ کارهایی که شما انجام دادین علاقه مند باشند تا شانس تون بیشتر بشه. اگر نمره زبان خوبی بگیرید احتمال اینکه کمک هزینه به صورت حل تمرین بگیرید هم خواهد بود.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
26-01-2014, 01:04 AM
سلام ، من برنامه ریزیم برای آیلتس برای حدود 6 ماهه دیگست و علاوه بر اون باید بعدشم بتونم برنامه ریزی داشته باشم که بتونم در آزمون gre شرکت کنم و فک کنم حدودا یه آزمون gre در آبان سال دیگه برگزار میشه و تا بهمن هم برای ارسال مدارک اقدام کنم.من میخوام برای اروپا ( آلما ن) اقدام کنم منتها رشته ی من دقیقا ذکر کرده بود که gre هم لازم دارند!
برای آیلتس پارتنر و همین طور برنامه ریزی و منابع خوب و همین طور استاد خوبی برای رفع اشکال سراغ دارم ، البته اگه بدونم که gre و تافل منابع منطبق برهمی دارند ، دیگه احتمالا باید به تافل فک کنم. اگه من بخوام به موازات gre رو هم بخونم چیکار باید بکنم؟ از کجا شروع کنم ؟ راستش پذیرش گرفتن در اون دانشگاه ( communication, RWTH ) برام مهمه ، و فک کنم با gre بشه یه بخشی از معدل رو هم جبران کرد.(معدل 15.5 ، برق) سطح زبانم هم تقریبا خوبه کلاس زبان زیاد رفتم از بچگی )و 504 رو هم تا هفته دیگه تموم میکنم . حالا به نظر شما من آیلتس بخونم موازتش gre ؟ یا تافل و gre؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. باید بدونم که سریع تر شروع کنم برای استارت برنامه ریزیم برای آیلتس یا تافل
26-01-2014, 09:51 AM
(26-01-2014, 01:04 AM)'elahe' نوشته: سلام. الان برای آیلتس بخونید و برای gre تنها کاری که میتونید بکنید که به درد آیلتسم می خوره فقط بالا بردن دانش لغوی شماست و با این نرم افزارهای انکی یا jmemorize لغت حفظ کنید. بعد از آیلتس هم به gre بچسبید. منابع تافل و gre کاملا متفاوتند.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم |
|